Demet Akalın’dan Bodrum’daki Fahiş Fiyatlara Tepki: “2 Kişilik Kahvaltıya Servet Ödedik!”

Bodrum’da yaz sezonunun başlamasıyla birlikte artan fiyatlar tatilcileri zorlamaya başladı. Bu duruma tepki gösteren isimlerden biri de ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu. Kahvaltı için gittiği bir mekânda ödediği yüksek hesabı sosyal medyada paylaşan Akalın, fiyatlara sert tepki gösterdi.

Magazin - 22-05-2025 13:31

Demet Akalın’dan Bodrum’da Fahiş Fiyat Tepkisi: “1850 TL’ye Kahvaltı mı Olur?”

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Bodrum’da artan fiyatlar yeniden gündeme oturdu. Turistik bölgelerdeki restoran ve kafelerde görülen fahiş ücretler tatilcilerin tepkisine neden olurken, bu duruma en son tepki gösteren isim ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu.

Tatiline Bodrum’da devam eden Akalın, gittiği bir mekânda yaptığı iki kişilik kahvaltı için 1850 TL hesap ödedi. Gelen fişi sosyal medya hesabında paylaşan sanatçı, “Gerçekten pes! 2 kişilik kahvaltıya 1850 TL mi olur? Bu fiyatlarla tatil yapılmaz!” ifadeleriyle isyan etti.

“Kahvaltı Değil, Resmen Altın Tabağı!”

Demet Akalın’ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçilerinden kimileri “Gittiğiniz yerin menüsü zaten lüks, fiyat normal” yorumları yaparken, büyük bir çoğunluk Bodrum’daki işletmelerin her yaz kontrolden çıkan fiyat politikalarını eleştirdi. “Kahvaltı değil, resmen altın tabağı!”, “Bu paraya 1 hafta geçiniriz” gibi yorumlar dikkat çekti.

Vatandaş da Şikâyetçi: “Orta Gelirli Tatil Yapamaz Hâle Geldi”

Bodrum’da tatil yapan birçok vatandaş, ünlü sanatçının tepkisini haklı buldu. Son yıllarda ekonomik şartların giderek ağırlaştığını belirten tatilciler, turistik işletmelerin yerli turisti artık görmezden geldiğini söylüyor. Bir vatandaşın yorumu dikkat çekti:
“Her sene aynı şey. Bodrum artık tatil değil, lüks tüketim merkezi oldu. Orta gelirli biri bırak tatil yapmayı, kahvaltı bile edemez.”

Bodrum’da Lahmacun Şoku Bitmiyor: Fiyatlar Dudak Uçuklatıyor

Bodrum’daki yüksek fiyat tartışmalarında lahmacun da sık sık gündeme geliyor. Özellikle 2024 yaz sezonunda özel plaj ve beach club'larda lahmacun fiyatlarının 100 TL ile 1000 TL arasında değişmesi büyük yankı uyandırmıştı. Henüz 2025 yazı tam olarak başlamamışken, sosyal medyada yayılan bir iddia ise şaşkınlığı daha da artırdı: Bir lahmacunun 2200 TL’ye satıldığı öne sürüldü. Bu iddia, lüks turizm merkezlerindeki fiyatların ulaştığı noktayı yeniden tartışmaya açtı.

 

Günün Diğer Haberleri