Avukatın bacağını kıran Maseratili polis memuru böyle tehdit etmiş

featured
service

Polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, İzmir-İstanbul otoyolunda eşine ait Maserati marka otomobiliyle giderken kendisini geçtiği gerekçesiyle Fatih Uzun’un bacağını kırdı. Uzun, “O kadar acımasız ve vahşiydi ki. Bilinçli bir şekilde beni sakat bıraktı. Çocuklarım çığlık çığlığa bağırıyordu. Bize dehşeti yaşattı” dedi.

Avukat Fatih Uzun ailesi ile birlikte 22 Nisan’da Manisa’dan İstanbul’a otomobiliyle dönerken birbirini sollayan Maserati marka araç ile başka bir aracın tehlikeli sürüşünden kaçmak için şerit değiştirmek istedi.

Lüks Maserati araç sürücüsü olan ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru olduğu öğrenilen Hüseyin Tayfun Üçgül, kendisini sollayan Fatih Uzun’un aracını sıkıştırarak taciz etmeye başladı.

ARACI DURDURDU, BACAĞINI İKİ YERDEN KIRDI
Sabah gazetesinin haberine göre; Uzun’a küfürler ederek aracı durdurmasını isteyen polis memuru, trafikte terör estirdi. Seyir halindeyken Uzun’un aracının önüne geçip fren yapan polis memuru, daha sonra Uzun’un aracını durdurdu. Fatih Uzun’un yanına gelen polis avukata saldırdı. Aldığı darbeler sonucu bacağı iki yerden kırılan avukat geçirdiği ameliyatlar sonucunda 10 gün hastanede tedavi gördü.

Yaşadıklarını Hürriyet’e anlatan Fatih Uzun şunları söyledi: “Ramazan Bayramı’ydı, ailecek İstanbul’a dönüyorduk. Yanımda eşim ve iki küçük çocuğum vardı. Ben onlardan uzaklaşmak için önce Maserati’yi geçtim. Beni nasıl geçersin diye sinirlendi. Beni sıkıştırıp orta şeritteki araca çarpayım diye uğraştı. Önüme geçti ve sürekli ani frene basmaya başladı. Başka şeride kaçtım. Bu kez de yanıma gelip camı açtı, küfretti. ‘Sağa çek’ dedi. Sağa çektim. Arabasında kamera vardı. Arabadan inince ‘Aklın başında mı senin, ne yapıyorsun’ dedim. ‘Kimin kim olduğunu bilemezsin’ dedi. Yanıma gelip bana yumruk attı, omuzlarıma bastırıp bacak içime tekme attı. Saldırı tekniği kullandı. Bacağımı dizimin altından iki yerden kırdı. Çocuklarım çığlık çığlığa bağırıyordu. Bize dehşeti yaşattı.

‘KARANLIK BİR ADAMA BENZİYOR’
Ben onun kan örneği alınsın ve arabasındaki kamera kaydına el konulsun dedim. Savcılık hiçbirini yapmadı. Belinde silahı vardı. O kadar acımasız ve vahşiydi ki. Yüzde yüz bir şey kullanmıştı. Yanında eşi ve 3 çocuğu varken bunları yaptı. Bilinçli bir şekilde beni sakat bıraktı. Şu an koltuk değnekleriyle yürüyebiliyorum. Her yerden şahısla ilgili bilgi yağıyor şu an. Bayağı karanlık bir adama benziyor. Kullandığı Maserati eşinin üzerine. 30 milyon TL’lik villada yaşıyorlar. Ultralüks otellerde kalıyorlar. Düz bir polis memuru bu kişi. Araştırılması gerekiyor. Hakkında idari soruşturma da sürüyor.”

“MEMURLUKTAN ATILMASI GEREKİYOR”
Avukat Fatih Uzun, Polis Memuru hakkında idari soruşturma başlatılması için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na da dilekçe verdi. 2017 yılından itibaren Narkotik ve Kaçakçılık Şubelerinde çalıştığı belirtilen polis memurunun kısa sürede ultra lüks hayata ulaşmasının araştırılmasının istendiği dilekçede, Hüseyin Tayfun Üçgül’ün hakkında birçok adli olaya karıştığı için sanık olarak soruşturma yürütüldüğü belirtildi. Fatih Uzun polisin mal varlığının MASAK tarafından araştırılmasını ve memurluktan çıkartılmasını da talep etti.

Avukatın bacağını kıran Maseratili polis memuru böyle tehdit etmiş