Berkay’a büyük şok! 4 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!

featured
service

Ünlü şarkıcı Berkay, bir sosyal medya kullanıcısının fotoğrafına yorum yapmasının ardından verdiği sert cevap başına iş açtı. Berkay Şahin hakkında “Hakaret” ve “Tehdit” suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İfade veren Berkay, ‘Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım. Ben de şikayetçi olacağım’ dedi.

Berkay Şahin, Burak Ş. adlı sosyal medya kullanıcısının fotoğrafına yaptığı yorumun ardından sinirlenerek direkt mesaj atmış ve hakaret içerikli söylemlerde bulunmuştu.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan ünlü şarkıcı Berkay, Burak Ş. adlı takipçisinin yorumuna verdiği ‘Öyle sallamak kolay klavye başından. Olur da denk gelirsek … seni nasıl oturttuğumu görürsün’ cevabının ardından mahkemelik oldu.

Burak Ş.’nin şikayetçi olmasının ardından avukatı Ayşegül Mermer’le birlikte ifade veren Berkay, ‘Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım. Ben de şikayetçi olacağım’ dedi.

Soruşturmayı yürüten savcı Zübeyr Tecelli Akbulut, şarkıcının sosyal medya hesabından takipçisine kullandığı ifadelerle “hakaret” ve “tehdit” suçunu işlediğini belirtti. Tarafların uzlaşmadığı açıklandı. Berkay hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Ünlü şarkıcının yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu 63. Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Berkay’a büyük şok! 4 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!