Cris Galêra’nın swinger şakası kötü bitti

featured

blank

Playboy’a verdiği pozlarla dünya çapında şöhrete ulaşan, geçtiğimiz Kasım ayında da sevgilisi olmadığı için kendi kendisiyle evlenerek büyük yankı uyandıran Brezilyalı model Cris Galera, sevgilisine şaka olsun diye swinger olmak istediğini söyledi, cevabı karşısında büyük bir şok yaşadı.

blank

Çünkü Cris Galera’nın erkek arkadaşı swinger fantezisini hayatı boyunca kurduğunu, böyle bir teklif getirdiği için kendisine bir kez daha aşık olduğunu söyledi. Güzel modeli başka bir erkeğe verip, onun karısıyla da kendisinin ilişkiye gireceğini sanan adam ise Galera’nın 1 nisan şakası yaptığını söylemesiyle büyük bir şok yaşadı.

blank

DAHA FAZLA ONUNLA DEVAM EDEMEZDİM

1 Nisan şakası yapmak ve tepkisini ölçmek için eş değiştirme teklifine balıklama atlayan sevgilisiyle daha fazla devam etmesinin bir anlamı kalmadığını söyleyen Cris Galera, ilişkiyi bitirme kararı aldı.

blank

KIENDİ KENDİNE EVLENMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl kendi kendine evlenmesiyle gündeme gelen Brezilyalı model Cris Galera, erkeklerin kendisine yaklaşmaktan çekindikleri için bekar kaldığını iddia etmişti. Güzel model “Erkekler benden yüz çeviriyor çünkü çok seksi olduğumu düşünüyorlar, sanki hiç şansları yokmuş gibi. Ama en az bir konuşma olmadan gerçekten zor.” diyerek durumu açıklamıştı.

blank blankblank blank blank blank blank blank blank blankblank blank blankblank

Cris Galêra’nın swinger şakası kötü bitti