Defne Samyeli bikiniyle nefes kesmeye devam ediyor

1991 yılında katıldığı bir güzellik yarışmasında üçüncü olan Defne Samyeli, 863 bin takipçisi olan sosyal medya Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla tekrar gündeme geldi.

featured

51 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle birlikte dikkatleri üzerine çeken ünlü isim Samyeli, turuncu bikinisiyle havuz kenarında verdiği pozlarla binlerce beğeni topladı.

Genç kızlara taş çıkaracak kadar formda olan Samyeli’nin peş peşe yayınladığı fotoğraflara ünlü isimlerden olumlu yönde tepkiler geldi.

Defne Samyeli, şarkıcılık kariyeri ile öne çıkıyor. Havuz kenarında çekilmiş bir paylaşımı ile dikkatleri üzerine çeken Samyeli, iki çocuk annesi olmasına rağmen formunu korumasıyla yıllara meydan okuyor. Kaslı vücuduyla bir kas şovu sunan ünlü isim, sosyal medyada konuşuluyor.

Hande Yener, Deniz Seki ve Cemre Baysel gibi ünlüler, kalp ve alev emojileriyle yorum yaparak Samyeli’yi destekledi. Sosyal medya kullanıcıları “Gemilere haber edin, liman alev aldı”, “Bunu yapmış olamazsın” ve “Vay be” gibi mesajlarla etkileşimde bulundular.

Defne Samyeli bikiniyle nefes kesmeye devam ediyor