DENİZ AKKAYA’NIN ’’HALVETTE ALTINA KAÇIRIYORDU’’ DEDİĞİ SEREN SERENGİL’DEN KARŞI HAMLE

featured
service

Magazin dünyasının karıştığı Beyaz TV’de sular durulmuyor.

Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programından mobbing nedeniyle ayrıldığını söyleyen Seren Serengil sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun arasındaki anlaşmazlık bir süredir devam ediyordu. Seren Serengil programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

blank

Seren Serengil ile daha önce partner olan Deniz Akkaya ise Serengil hakkında gündeme oturan sözler söyledi.

Akkaya’nın iddiasına göre; Serengil mide ameliyatı sonrası cinsel ilişkiye girdiğinde altına kaçırıyordu.

“Daha yeni başladık” diyen Akkaya iddialarının devamında Serengil’in aynı aileden hem baba hem oğulla cinsel ilişki yaşadığını öne sürdü.

İddianın büyüğünü ise en sona saklayan Akkaya, kızı Ayşe’nin babası Efe Özbilgin ile Serengil’in birliktelik yaşadığını söyledi.

blank

Bu iddialar ortalığı yeniden hareketlendirdi.

Söz konusu iddialardan sonra Seren Serengil’in nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu olmuştu. Serengil, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide Nöbetçi Mahkemeden Koruma Talep ettiğini açıkladı.

blank

Serengil’in paylaşım metninde şu ifadeler yer aldı:

“Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programdan ayrıldıktan sonra Seren Serengil hakkında asılsız iddialarda bulunan, hakaret nitelikte sözler söyleyen ve sosyal medya aracılığı ile paylaşımlarda bulunan, ima yoluyla küçük düşürücü sözler sarf eden Bircan Bali, Harutyan Dalga (Arto), baskı ve mobbing uygulayan Bilal Özbilge ve yönlendirilen diğer şahıslar hakkında (Deniz Akkaya)

“İletişim araçları, sosyal medya ve şahsi telefonu ve sair surette rahatsız etmemesine yönelik Nöbetçi Mahkemeden koruma talep edilmiştir. İlgili kişiler hakkında nöbetçi mahkemece uzaklaştırma ve koruma kararı verilmiştir. Fiillerin devam etmesi halinde tazyik hapis talep edilecektir. İlgili kişilerin söz konusu fiillerinden dolayı İstanbul Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. Ayrıca tazminat davaları açılacaktır. Bilginize.”

DENİZ AKKAYA’NIN ’’HALVETTE ALTINA KAÇIRIYORDU’’ DEDİĞİ SEREN SERENGİL’DEN KARŞI HAMLE

Yorumlar kapalı.