Dilan – Engin Polat çiftine şok!

featured
service

Tüm Türkiye’nin gündemine oturan Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlaması nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve tüm mal varlığına el konulan çift 4 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Polat çiftinin lüks araçlarına el konulmuş ve Yediemin Otoparkı’na çekilmişti. Ardından araçlar TMSF’nin otoparkına çekilmişti.

blank

SON MODEL ARAÇLAR VE LÜKS VİLLALAR SATIŞA ÇIKIYOR!

Vergi kaçırmakla suçlanan Polat çiftinin avukatları harekete geçti. Gazeteci Emrullah Erdinç’in iddiasıan göre; Polat ailesinin avukatları TMSF’ye ve Vergi Dairesi’ne dilekçe verdi. Polat çiftinin taşınır ve taşınmaz tüm mal varlığı satılığa çıkarılacak ve elde edilen kazanç hazineye devredilecek.

blank

VERGİ CEZALARI TAHSİL EDİLECEK!

Erdinç, soruşturma sonunda çıkabilecek vergi cezaları ya da yargı sonunda çıkacak cezaları şimdiden tahsil etmek için araçlarla birlikte taşınır taşınmaz malların tamamının satışa çıkarılmış olacağına değindi. Ünlü gazeteci, Dilan ve Engin çiftinin avukatlarının yargılama sonunu beklemeden iki kuruma dilekçe yazmasının nedenini ise borçların şimdiden tahsil edilmesi ve yargılama sonunda çıkacak para cezalarına ön bir tedbir alınması olarak değerlendirdi.

Dilan – Engin Polat çiftine şok!