Dilan Polat Yavru Vatan Kıbrıs’ı da karıştırdı

service

Kara para aklama suçlamasıyla cezaevinde bulunan Dilan Polat ile ilgili Kıbrıs iddiaları ortalığı karıştırdı. Kıbrıslı fenomen Serdinç Maypa KKTC’de kısa sürede zenginleşen bir butik sahibinin, kimsenin gidemediği güney bölgesine geçtiğini öne sürerek Dilan Polat ile ilişkisi olduğunu iddia etti.

Kara para aklama, vergi kaçırma ve yasadışı bahisle suçlanan ve tutuklu bulunan Dilan Polat gündemden düşmüyor.

Günlerdir cezaevine bulunan Dilan Polat ile ilgili iddialar yavru vatan Kıbrıs’ı da karıştırdı.

Kıbrıslı fenomen Serdinç Maypa yayınladığı videoda iddialarda bulundu.

blank

Fenomen Maypa, KKTC’de yaşayan bir butik sahibinin bir anda zengin olduğunu öne sürdü.

Bu butik sahibinin fenomen Dilan Polat ile iş ilişkisi olduğuna dair bir tweeti okuyan Maypa birtakım iddialarda bulundu.

Kıbrıslı sosyal medya fenomeni Serdinç Maypa yayınladığı videoda Dilan Polat’ın Kıbrıs’da bağlantılarının olduğunu ileri sürdü.

blank

Maypa, Kıbrıs’da yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını olan bir butik sahibinin kısa sürede zenginleştiğini söyledi.

blank

Belgeleri ve fotoğrafları ile anlattığı iddialara göre Maypa, ismini verdiği butik sahibinin Güney Kıbrıs’a nasıl geçebildiğini sordu.

blank

UBP Kadın Kolları Girne Başkanı olduğunu belirttiği Fatoş Ünal’ın bu fotoğrafının ise Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde çekildiğini ifade etti.

Serdinç Maypa, Fatoş Ünal ile ilgili şu iddialarda bulundu:

blank

“Buradaki TC kökenli kardeşlerimizden, bu ülkeyi vatan diye bilmiş ve bu ülkede 80’li yıllardan beri yaşayan insanlar bile Kıbrıs’ın güneyine geçemezken, 2 günlük mafya bozuntularının kara paracıların Jujugillerin, bunların gayretleriyle bir şeyleri hallederek Rum tarafına nasıl geçildiğinin yolunu yordamını Dursun Oğuz bize açıklasın. Bir soruşturma başlatacak mısın? Tanıştırayım Fatoş Ünal Juju… Bu arkadaş Rum tarafına nasıl geçti? AKP’nin ve başbabakanın her şeyi olan… Maaşallah kızıma her yerde…”

blank

“Biriniz de çıkıp sordunuz mu Renault 9’dan, Fahri Karagözlü’nün yanındaki hemşirelikten, Demokrat Parti’deki sekreterlikten nasıl oldu da oldu havuzlu villalar, arsalar, arabalar, Türkiye’de evler, bankada hesaplar… ”

“Nereden buldu bu kadın bu parayı? ‘Türkiye’de Polat ailesi, o kuaförler kara paralar, Kuzey Kıbrıs bağları, kara para trafiğinde gündemde KKTC siyaseti… En yakın taşın altından çıkan Juju ve üst el var’ diyor, ben demem ha…”

Dilan Polat Yavru Vatan Kıbrıs’ı da karıştırdı