Dilan Polat’a sosyal medyada tepki yağdı!

featured
service

Gerek özel hayatı gerek sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine konu olan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, ‘nefes terapisi’nde çığlık attığı anları paylaştı. Ünlü isme sosyal medyada tepki yağdı.

Sosyal medyada son derece popüler bir isim olan Dilan Polat lüks yaşantısıyla herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Dilan Polat nefes terapisinden anlarını paylaştı. Çocukluk travmalarından kurtulmak için nefes terapisi yapan Polat, paylaşımına “Ailenizden size kalan en büyük şey travmalarınızdır” notunu düştü.

UZMANLARDAN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ

Paylaşımda çığlıklar atarak ağlayan ve etrafı yumruklayan Dilan Polat’a pek çok psikolog ve psikiyatristten tepki yağdı.

Terapi anlarının çekilmemesi ve paylaşılmaması gerektiğini söyleyen psikologlar “Psikolojide travma temizliği gibi bir kavram yoktur” gibi yorumlarda bulundu.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Genç yaşta annesini kaybeden Polat, bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve pek çok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Bu işi sonlandıran Polat, ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve büyük başarı yakaladı. Şimdilerde iş insanlığının yanında fenomenlik yapan ünlü ismin Engin isminde bir eşi ve iki çocuğu var.

Dilan Polat’a sosyal medyada tepki yağdı!