Dünya Gazetesi’nin yeni sahibi Umut Güner oldu

featured
service

Türkiye’nin ilk ekonomi gazetesi olan Dünya Gazetesi’nin yeni imtiyaz sahibi olan Umut Güner, Türk sporseverlerin özellikle de Beşiktaşlıların yakından tanıdığı bir isim. Ünlü yıldızlar Pepe, Abuobakar, Adriano gibi isimlerin Beşiktaş camiasına kazandıran Güner, Vadofone Park’ın da inşaatından sorumlu isimler arasındaydı.

Güner, Mart 2012’den itibaren üç kez Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başkanlığına seçilen Fikret Orman’ın ekibinde yer aldı. Güner, kesintisiz bir şekilde kulüp yönetiminde As Başkan, Pazarlama Komitesi Başkanı, Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Üyelik ve Transfer Komitesi Başkanı gibi çeşitli görevler üstlendi. 2019 yılında ise kulüpten istifa etti.

PEPE’Yİ REAL MADRİD’DEN TRANSFER EDEN KİŞİ

Ünlü isimlerin transferinde rol oynayan Güner, özellikle Real Madridli oyuncu Pepe’nin transferiyle tanındı.Yine Hırvat stoper Domagoj Vida’yı da kulübe kazandıran isimler arasında yer aldı.

İSMİ MUHTAR’I TEHDİT ETME OLAYINA KARIŞTI

Güner’in ismi, 2012 yılında Reha Muhtar’ı tehdit ettiği iddiasına da karıştı. Muhtar, Güner’in gece yarısında kapısına geldiğini ve kendisini tehdit ettiğini iddia ettiğini belirtmiş, şikayetçi olmuştu. 2019 yılında da taraflar yine birbirlerinden şikayetçi olmuş ve görülen mahkeme Muhtar’a bir yıl hapis cezası vermişti.

Dünya Gazetesi’nin yeni sahibi Umut Güner oldu