Erol Evcil’in iş adamı Ömer Dinçkök’ten aldığı uçaktan eski sevgili Eylül Deniz Çolak çıktı

featured
service

Oda TV’de yer alan habere göre Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dinçkök’ten 34 yaş küçük olan Eylül Deniz Çolak 2018 yılında ilişkisini bitirmişti. Ömer Dinçkök ile bir barış bir ayrılan Eylül Deniz Çolak son barışmalarında Ömer Dinçkök’ten barışmaya hediyesi olarak 1 milyonluk cip almıştı.

Ömer Dinçkök, Eylül Deniz Çolak’a 1 milyon liralık cip aldı

Hürriyet’ten Uğur Cebeci, Erol Evcil’in Ömer Dinçkök’ten aldığı özel jetin öyküsünü şöyle anlattı:
“Erol Evcil hayatı boyunca hep uçak sahibi oldu. İlk uçağı Piper Cheyenne idi. Sonra Falcon 20 ve ardında Falcon 50 uçağını aldı. Falcon 50 uçağını yine karıştığı olaylar nedeniyle cezaevine girinceye kadar kullandı. Hâlâ anlatırlar, kendi köyünün, zeytin bahçelerinin üzerinden pilotuna alçak uçuş yaptırması dilden dile anlatılır. Cezaevinden çıktıktan sonra neredeyse 15 yıldan fazla uçağı olmadı. Ama geçtiğimiz Yıl Dinçkök ailesinin Falcon 900LX uçağına talip oldu. Görüşmeler sonunda uçak ve AK Havacılık şirketi Erol Evcil’e geçti. Şirketin başına da daha önceden tanıdığı teknisyeni genel müdür olarak atadı.”

blank

Eylül Deniz Çolak

 

https://www.superkulup.com/eylul-denizle-yasak-ask-iddiasi.html

105 MİLYARLIK SAHTE FATURA

28 Haziran’da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, demir çelik piyasasını manipüle ederek fiyat istikrarını bozdukları, sektördeki firmaları devre dışı bırakarak tekelleştikleri, kurdukları paravan şirketler üzerinden 105 milyarlık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğrattıkları belirtilen firmalara yönelik 29 ilde eş zamanlı ‘Demir Yumruk’ operasyonu düzenlendi. Operasyonda bir numaralı şüpheli Erol Evcildi.

EROL EVCİL TUTUKLANDI

Öte yandan nöbetçi hakimlikçe sorgulanan şüphelilerden Erol Evcil (Eşrefoğlu), Tolga Demirel, Hasan Kabuklu ve Fırat Ardıç “kamu kuruluşlarının zararına dolandırıcılık” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” suçlarından, şüpheli Sadun Budinli ise “kamu kuruluşlarının zararına dolandırıcılık” ile “suç örgütüne üye olmak” suçlarından tutuklandı.

blank

EROL EVCİL KİMDİR

2 Mayıs 1966 yılın da Mudanya’da doğan Erol Evcil, 1997 yılında Asker kaçağı olarak yakalanmış ve hapse girmişti. Haziran 1997’de Orta Doğu ve Balkanlar’ın en büyük entegre zeytin fabrikasını kurduğunu kamuoyuna ilan eden Evcil’in, adı kısa sürede “Zeytin Kralı”na çıktı. Erol Evcil Adil Öngen’in arabasının kurşunlanması olayında Çakıcı’yı azmettirdiği gerekçesiyle suçlandı ve hakkında 8 yıl 9 ay hapis istemiyle dava açıldı. Nesim Malki cinayetini azmettirdiği gerekçesiyle tüm dünyada İnterpol tarafından aranan Erol Evcil, 28 Kasım 1999’da Bursa’da bir villaya düzenlenen operasyon sonucu yakalandı.
Uzun süre Bursa’da sorgulanan Evcil’in son bir yıldır Bursa’da saklandığı ortaya çıktı. Evcil, Bursa Emniyeti’nde verdiği ifadede Nesim Malki cinayetini azmettirdiğini itiraf etti.
İstanbul DGM’de de sorgulanan Evcil, Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Nesim Malki cinayeti ve Türkbank’ın resmi ihalesine fesat karıştırmak iddiasıyla yapılan soruşturma sonucunda, İstanbul DGM Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Evcil hakkında kamu davası açıldı.
İddianamede, Evcil’in ‘suç işlemek için çete oluşturmak’, ‘taammüden adam öldürmeye azmettirmek’, ‘tehditle menfaat sağlamak’ suçlarından bir kez idam ve 27 yıldan 44 yıla kadar da hapis cezasına çarptırılması istendi.
Evcil, 27 Mart 2000’de Nesim Malki cinayetinin azmettiricisi olarak DGM’de hakim karşısına çıktı. Evcil, iddianamenin üç gün önce kendisine ulaştığını söyledi ve savunmasının hazırlanması için süre talep etti.
Erol Evcil, 3 Nisan 2000’de Türkbank ihalesine fesat karıştırmak iddiasıyla yargılandığı davada tahliye edildi.2009’da tahliye olan Evcil, 2011 yılında Nesim Malki cinayeti ile ilgili tekrar tutuklandı. Suç işlemek amacıyla örgüt kurduğu iddiasıyla hakkında verilen 6 yıl 8 ay hapis cezasının kesinleşmesi sonrası 2015’te tekrar tutuklandı. Erol Evcil 2018 yılında tahliye edildikten 1 gün sonra tekrar tutuklandı. Erol Evcil soyadını mahkeme kararı ile Eşrefoğlu olarak değiştirdi.

https://www.superkulup.com/unlu-is-adami-omer-dinckok-icin-yasak-ask-iddiasi.html

Masum Gök
Odatv.com

Erol Evcil’in iş adamı Ömer Dinçkök’ten aldığı uçaktan eski sevgili Eylül Deniz Çolak çıktı