Fenomen Mika Raun Ayda 50 bin TL nasıl kazanıyor? ne yapıyor?

featured
service

Ünlü TikTok fenomeni Mika Raun yaptığı olay hareketlerle gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Mika Raun, takipçi kitlesini de her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

blank

TikTok fenomeni Mika Raun bir süre önce saçlarını sarı yaptırınca gündem olmuştu. Takipçileri ünlü fenomene “Hiç yakışmamış” yorumları yağdırmıştı.

Mika Raun en sonunda dayanamadı ve saç rengini koyulaştırdı. Yeni imajını mini etekli pozlarıyla duyuran Mika’nın görüntüsü bu sefer takipçilerinden tam not aldı.

blank

Mika Raun’un kuaför paylaşımına “Parayı nereye harcayacağını bilemiyorsun”, “Para bol olunca sürekli saç değişiyor” yorumları yağdı.

Mika Can Raun geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’a katılarak ayda 50 bin lira harcadığını itiraf etmişti.

blank

Mika Can Raun kimdir? Mika Raun kaç yaşında, nereli, gerçek adı nedir? Mika Raun Instagram, TikTok hesabı!

Mika Can Raun olarak bilinen Mika Can, 9 Temmuz 2001 Büyükada’da dünyaya geldi. Üç kardeş olan Mika Can Raun’un annesi Şanlıurfalı. Babası ise Rum asıllı Büyükadalıdır. Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisidir. Senaryo yazarlığı eğitimi gören Mika Raun, aynı zamanda şiir yazmakta. İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun, şiirlerinin patentini aldığını da belirtiyor. Aruz ölçüsüyle yazdığı şiirlerini bestelediğini de söylüyor. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

İlkokulda şiir yazmaya başlayan Mika Can Raun şiirleri konusunda iddialı olduğunu belirtmektedir. Kendisini melankolik olarak tanımlıyor.

Fenomen Mika Raun Ayda 50 bin TL nasıl kazanıyor? ne yapıyor?