Feyza Altun’dan olay Dilan Polat iddiası!

featured
service

Lüks yaşantıları ve gösterişli hayatlarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti kara para aklamak ve vergi kaçırmak suçlamalarıyla 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturmaya dair her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak cezaevinde yazdığı mektubu ortaya çıkan Dilan Polat bu defa Söylemezsem Olmaz sunucularından Selen Görgüzel’in açıklamalarıyla gündem oldu.

‘SIRADA ONLAR VAR’

“Aslında Dilan Polat’ın dijitaldeki fenomenleşme ve kadınlar tarafından sevilme halinden dolayı yaptığı ürünlerin, ürettiği ürünlerin, açtığı salonların talep görmesinde hiçbir yanlış yok. Yani burada hiçbir yanlış bir şey de yok yalan bir şey de. Yani Dilan Polat halk tarafından karşılığını bulmuş bir fenomen. Artık iş insanı oldu. Açtığı güzellik salonlarına talep oldu. Ciddi satış yaptı bu arada” ifadelerini kullanan Selen Görgüzel’in bu ifadelerine avukat Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Altun, “Algı yapıyorlar her yere para dağıtıyorlar, kendilerini ifşa eden herkese de operasyon yapıyorlar. Daha devam edecek. Oğuzhan Uğur ile başladı benimle devam etti. Sırada Seyhan Soylu, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç var. Polatgil avaneleri çok tehlikeli, hala yüz binlerce dolarları var. Para ile satın alınmayacak sayısı ülkede azdır” dedi.

blank

Feyza Altun’dan olay Dilan Polat iddiası!