Fuhuş ve uyuşturucu ticareti ifşa olan Green Park Hotels’in Antalya’ya yapacağı otel projesinde önemli gelişme

featured
service

Sedat Peker’in Youtube kanalından çektiği videolarda uyuşturucu ve fuhuş ticaretini ifşa ettiği Green Park Hotels’in Antalya’da yapacağı yeni oteli ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Otellerinde çalışan personeline ettiği sinkaflı küfürlerle turizm sektörünün gündemine bomba gibi düşen Adil Üstündağ sahibi olduğu Green Park Hotels tarafından Antalya-Gazipaşa’da yapılması planlanan tartışmalı otelle ilgili inceleme değerlendirme süreci başladı.

blank

Green Park Hotels’in Antalya’ya yapacağı otel projesinde önemli gelişme

The Green Park Hotels sahibi Adil Üstündağ’a ait Yeşilyurt İnşaat ve Turizm San. Tic. A.Ş. tarafından turizmin başkenti Antalya’nın Gazipaşa ilçesine bağlı Selinus Sahili’ne yapılması planlanan 5 yıldızlı The Green Park Gazipaşa projesi ile ilgili olarak 8 Ocak 2024 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. 51 bin 260 metrekarelik alana inşa edilecek ve proje bedeli 2 milyar 532 milyon TL olarak belirlenen otel projesinde 841 oda ve 2508 yatak kapasitesi bulunuyor.

The Green Park Gazipaşa isimli otel projesinin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci 25 Ocak’ta başlatılmış 8 Şubat tarihinde ise ÇED toplantısı gerçekleştirilmişti. Üçüncü derece doğal sit alanında kalan ve imar planında 4 kata izin verilen arazi için 10 katlı bir proje görseli paylaşılması tepkilere yol açmıştı.

Kaynak: Turizm Haber Merkezi

Fuhuş ve uyuşturucu ticareti ifşa olan Green Park Hotels’in Antalya’ya yapacağı otel projesinde önemli gelişme