Organizasyon, Anastasiya Pavelyeva öncülüğünde, genel sponsorlar Mega Metal ve Estetium Life katkılarıyla gerçekleştirildi. Tarihi atmosferde moda dünyasının modern çizgileri birleşince ortaya unutulmaz bir gece çıktı.
Türk Tasarımcılardan Güçlü Sahne
Geceye Türkiye’den katılan tasarımcılar büyük ilgi gördü.
● Oktay Seven
● Yunus Çoban
● Çocuk tasarımcısı Asel
Koleksiyonlarıyla hem yerli hem uluslararası basının dikkatini çekmeyi başardılar.
Uluslararası Tasarımcılar Side’de Buluştu
Defilede yer alan diğer tasarımcılar ise şöyle sıralandı:
Nayil Baikuchukov, Asel, Carolina Mao, Dilan Kaftan, AnyAmo, Volskaya, Minadi, Gera Skandal, Marie Scik, Julya Krylova, Woman Temple, Portman, Junus Çoban, Vonama, Efremova, Yunus Çoban.
Gecenin özel performansını ise Rus sanatçı DARATHY sahne alarak gerçekleştirdi.
Geniş Basın Desteği
Etkinliğin medya sponsorluğunu Klass Magazin, Mayadrom Ajans, 50Fiftymagazin, Çekiç Magazin, Çekiç Medya, Haber Caddesi TV, Süper Kulüp Medya ve Dream Türk TV üstlendi.
Organizasyonun tüm süreci Mayadrom Ajansı’ndan Mevlut Dede tarafından yönetildi.
Kültürel Miras ile Modanın Büyüleyici Buluşması
Uluslararası moda etkinlikleri, farklı kültürlerden tasarımcıların bir araya gelerek yaratıcı iş birlikleri yapmasına olanak sağlıyor. Side Apollon Tapınağı’ndaki bu özel defile, hem turizme hem de Türkiye’nin moda vizyonuna önemli katkılar sundu.

