PSG forması giyen Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, takipçilerinin sosyal medya üzerinden sorduğu sorulara yanıt verdi.
'SANMIYORUM' Aynı zamanda modellik de yapan Nara, bir takipçisinin "Mauro seni kıskanıyor mu?" sorusuna, "Sanmıyorum. Peki ben Mauro'yu kıskanıyor muyum? Şimdiye kadar onu kıskanmamı gerektirecek hiçbir koz vermedi bana" şeklinde yanıt verdi.
ESTETİK YANITI 34 yaşındaki Nara bir başka takipçisinin "Yüzünde estetik var mı?" sorusuna ise, "Yüzümde hiçbir ameliyat yok, estetik yaptırmadım" dedi.
İĞNEDEN KORKUYOR "İnsanların beni Instagram filtreleriyle görmesi güldürüyor ve hemen ameliyat olduğumu sanıyorlar" diyen Nara, "Fakat şırınga görür görmez tansiyonumun düştüğünü bilmiyorlar ki" diyerek yanıtladı.
GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR Maxi Lopez ile evliyken Mauro Icardi ile birlikte olan ve ardından hayatını Icardi ile birleştiren Wanda Nara gündemden düşmüyor.
TAKİPÇİSİNE VERDİĞİ CEVAP OLAY OLMUŞTU Mauro Icardi'nin başarısının yanı sıra Wanda'nın popülaritesi İtalya'da büyük ölçüde büyümeye devam ediyor. Wanda, Instagram'da 7 milyondan fazla Instagram takipçisine sahip.
Wanda'nın Instagram'da paylaştığı "Masum Yüz" yazılı gönderinin altına bir takipçisi "Girdiğin ilişki nedeniyle nerede olduğunuzu kim düşünebilirdi?" şeklinde bir yorum yapmıştı.