Hadi Özışık, Süleyman Soylu’ya ‘Kadim Dostum’ Demişti: Soylu’nun Siyaseti Bırakacağı Tarihi Açıkladı

featured
service

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ‘Süleyman Soylu yeni bir parti kurmaya hazırlanıyor’ iddiasının ardından İnternethaber’in sahibi Hadi Özışık Youtube kanalından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özışık, Youtube kanalında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yeni bir parti kuracağı iddialarına ilişkin konuştu.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile görüntülü konuşmalar yaptığı ortaya çıkan Özışık’ın Süleyman Soylu ile arası bozulmuş sadece kendi internet sitesi üzerinden yayın yapmaya başlamıştı.

Hadi Özışık, yayınladığı son videoda ‘2023 yılında Süleyman Soylu siyaseti bırakma kararı almış. 2023 yılında AK Parti kazanırsa, Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa Süleyman Soylu siyaseti bırakacak. Bu bir duyum değil, bu çok sağlam bir bilgi’ ifadelerini kullandı.

”Başınızı öne eğdirdim”

blank

Peker, kendisi ile Soylu arasında arabuluculuk yaptıkları iddasını reddeden gazeteci Hadi Özışık’la yaptığı görüntülü görüşmeyi sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Peker’in telefon görüşmelerini ifşa ettiği Özışık, gelişmelerin ardından yaptığı açıklamada, ‘Sizi hayal kırıklığına uğrattım. Başınızı öne eğdirdim. Mesleğime yakışmayan bir davranışın içerisinde oldum. Üzerime vazife olmayan bir konuda işgüzarlık yaptım. Bunun sonucunda 30 yıllık kadim dostum Süleyman Soylu’yu zor durumda bıraktım. Hakkında türlü iddialar olan biriyle irtibat halinde oldum. Mesafemi koruyamadım. Ben ne kimseyi sattım ne de vatanıma ihanet ettim. Soylu’ya kumpas kurduğum yönündeki ağır suçlamayı tümüyle reddediyorum. Ben giderek saçma bir hal alan süreci durdurmak istedim’ demişti.

Hadi Özışık, Süleyman Soylu’ya ‘Kadim Dostum’ Demişti: Soylu’nun Siyaseti Bırakacağı Tarihi Açıkladı