İş adamı İzzet Antebi’nin evliliğini yasak aşk bitirdi

service

Sabah Gazetesinden Bülent Cankurt’un bugün kaleme aldığı o idida; Boşanmaya birlikte gittikleri, çocuklarıyla birlikte tatile çıktıkları ve özel günlerde buluştukları için, yakınlarının “Üçüncü şahıs yok” sözlerine inanmıştım.

Ekim ayında tek celsede boşanıp hepimizi şoke eden Didem Sarı-İzzet Antebi cephesinden bomba gibi bir haber; magazin ve cemiyet hayatını salladı. işte detaylar…
Ama işin aslı öyle değilmiş! Meğer çiftin boşanma nedeni, İzzet Antebi’nin yaşadığı yasak aşkmış! İzzet Bey, kendinden 8 yaş küçük, 37 yaşındaki bir kadına gönlünü kaptırıp herkesin imrendiği 12 yıllık yuvasını yıkmış.

Asıl bomba haber şimdi geliyor!

İzzet Bey’in boşandıktan sonra Yeniköy’de kiraladığı yalı dairesinde yaşamaya başladığı sevgilisi, bir süre önce kendisini terk etmiş.

Ailesinden sonra sevgilisinden de olan İzzet Bey, yalı dairesinde tek başına kalakalmış. Orta yaş krizine erken girip yuvasını yıkan İzzet Antebi’nin şimdi pişmanlıktan kafasını duvarlara vurduğu konuşuluyor!

 

İzzet Antebi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

İzzet Antebi 1 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi. Ünlü iş adamı Moris Antebi’nin oğludur. Kariyerini ailesiyle birlikte yürüttüğü Üniteks isimli aile şirketinde ilerleten İzzet Antebi, şirketin yönetiminde söz sahibidir. Giyim üzerine faaliyet gösteren firmanın İstanbul ve İzmir’de üretim tesisleri bulunmaktadır.

İzzet Antebi, bir dönem farklı lokasyonlarda hizmet veren Venge isimli restoranların da sahibidir.

İş adamı İzzet Antebi’nin evliliğini yasak aşk bitirdi