İstanbul Kadıköy’de Atatürk’ün ismini kullanarak milyonluk vurgun yaptı

featured
service

İstanbul Kadıköy ilçesinde kendini holding patronu olarak tanıtan Mustafa Kemal Görmüş vatandaşlardan yüksek kar vaadiyle para toplayarak milyonlarca lira dolandırıcılık yaptığı iddia edildi.

blank

LÜKS OTELLERİN LOBİLERİNDE TOPLANTI YAPIYOR

İddialara göre Görmüş, lüks otellerin lobilerinde toplantılarını yapıp kendi hayatını lüks gösteriyordu. Mağdurların bir çoğunun kadın olması gözlerden kaçmadı.

blank

PARAVAN ŞİRKETLER KURUP MİLYONLARCA LİRA DOLANDIRDI

İstanbul Anadolu yakasında mağdurun iddialarına göre kendisinden parça parça  halinde 20 milyon TL para alarak yüksek kar vaadiyle dolandırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini kullanarak bir çok kişiyi dolandırdığına ben şahit oldum. Görmüş, sadece devlet büyüklerinin isimlerini kullanmadı Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi oğlu olduğunu söyleyerek bir çok kişiden yüksek kar vaadiyle para topladığını söyledi.

ÖLDÜĞÜNDE YERİNE BEN GEÇECEĞİM

blank

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öldüğünde yerine ben geçeceğim diyerek insanları kandırdı.

1 YILLIK SÖZLEŞME  YAPTI

İstanbul Şişli’de uzun yıllardır çalıştığı şirketten ayrılarak tazminatını alan mağdurun anlattıkları kan dondurdu.  Mağdur Ş. S. “Yüksek kar vaadiyle benden 250 bin TL 1 yıllık sözleşme yaparak aldı. Bir yıl dolduğunda ise gerçek yüzünü görmüş oldum. Benim gibi bir çok kişiden para alarak dolandırıldığımı anlamış oldum dedi.

Mustafa Kemal Görmüş, 15 bin TL telefon faturalarını ablama ödetti. Amerika’da 100 milyon dolar param var fakat telefonlarım kapalı diyerek ablama 3 hattının parasını ödetti. Bir dahada kendine bir daha ulaşamadık” dedi.

İNTERNET ORTAMINDA KENDİSİNİ GÖSTERDİĞİ KİŞİLİĞİ

blank

İngiltere’nin köklü ailelerinden Rockfeller, Rotcshild ortağı olarak kendini tanıtarak güven sağladığı ve bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edildi. blank

blank

blank

İstanbul Kadıköy’de Atatürk’ün ismini kullanarak milyonluk vurgun yaptı