İşte güneşin en net fotoğrafı!

featured
service

Andrew McCarthey, güneş sistemimizdeki en büyük yıldızın muazzam ve ultra net yeni bir görüntüsünü oluşturmak için güneşin 150.000 ayrı fotoğrafını bir araya getirdi. Güneşin şimdiye kadar çekilmiş en derin, en net fotoğrafı ortaya çıktı. Astrofotograf Andrew McCarthey, güneş sistemimizdeki en büyük yıldızın devasa bir fotoğrafını oluşturmak için güneşin 150 bin ayrı fotoğrafını bir araya getirdi.

blank

@cosmic-background adı altında Instagram’da paylaşım yapan Bay McCarthey, çoğu düşük bütçeli mobil akıllı telefonun taşıdığı standart 10 megapiksel kameradan 30 kat daha büyük olan 300 mega piksel görüntüyü birleştirdi.
California-native’e şunları söyledi, “Bir görüntüyü işlemeyi bitirene kadar gerçekte neye benzediğini göremiyorum ve bu çok özeldi.
“Güneşin fotoğrafını çekmek beni her zaman heyecanlandırır, gerçekten ilginç çünkü her zaman farklı. Ay, gökyüzünün ne kadar açık olduğunun bir göstergesi olsa da güneş asla sıkıcı değildir ve o gün güneşli çok güzel bir gündü, aşırı büyütmeyi yaratmak için modifiye edilmiş bir teleskop kullandım.”
“Birlikte, bu fotoğraflar güneşi inanılmaz ayrıntılarla görmemi sağladı.”

İşte güneşin en net fotoğrafı!