İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti

featured
service

Gelen son dakika haberine göre; İzzet Altınmeşe’nin 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Son olarak Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde rol alan Ali Murat Altunmeşe’nin ölüm haberi sevenlerini yıktı.

blank

Türkücü İzzet Altınmeşe evlat acısıyla yıkıldı. Genç yaşta hayata veda eden Ali Murat Altunmeşe’nin ölüm nedeni ile ilgili henüz açıklama gelmedi.

blank

ALİ MURAT ALTUNMEŞE KİMDİR?

Ali Murat Altunmeşe İzzet Altunmeşe’nin oğludur. Yer aldığı bazı filmler:-Ali Baba ve 7 Cüceler 2015 -Bir Don Juan Öldürmek 2014 Ali Murat Altunmeşe son olarak Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde yer aldı.

blank

“FIRAT BANA BENZEMİŞ”

Usta türkücü İzzet Altınmeşe, Twitter’da oldukça aktif ve yaptığı paylaşımlarla da beğeni topluyor. Altınmeşe, son paylaşımlarından birinde ise oğlu Fırat Altınmeşe ile benzerliğine değinince gündem oldu.

İzzet Altınmeşe ise oğluyla benzerliğine dair şu paylaşımı yaptı: ”Ben gençken daha yakışıklıydım, Fırat bana benzemiş sadece Ben’i yok. Babasının oğlu…”

blank

İlk olarak ‘Vicdan’ isimli dizide rol alan ve ardından ‘Kaçak Gelinler’ dizisinde Can karakterini canlandıran Fırat Altınmeşe, ‘Mucize Doktor’ dizisinden sonra ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisine dahil oldu.

İzzet Altınmeşe’nin oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti