MERAK EDENLERİNİZ İÇİN: İŞTE SİZE KALLAVİ

featured
service

 

CEMAL BİLGE

 

İSTANBUL – Şener Avcı adlı işadamının sahibi olduğu bu mekan her geçen gün şöhretine şöhret katıyor. Burası diğer mekanlardan çok farklı. Burada sahibinden çalışanına herkeste nezaket ön planda.

blank

İstanbullular Kallavi için Reina’dan sonra ki mekan diyor. İki mekan arasında ki en önemli farkı biz söyleyelim o zaman. Reina sistemle çalışırken, Kallavi sevgiyle çalışıyor.

Ailenizle gelebileceğiniz, gönlünüzce eğlenebileceğiniz buradan başka ikinci bir mekan yok. Varsa da biz bilmiyoruz.

blank

Kallavi, sahibi Şener Avcı ile edinmiş bu haklı şöhreti. Avcı’nın bir çalışma şekli var ki, tamamen sevgi ve nezakete dayanıyor.

Anlayacağınız, mekanda hizmet veren herkes çalışırken adeta birer Şener Avcı. Garsonların güleryüzlü oluşu, müşterinin gözünden ne istediğini anlamalarında ki yetenekse, Kallavi dışında görüleceğini sanmadığımız bir meziyet

İçlerinde bir Orhan var ki, onu ayırmadan edemeyeceğiz. Garsonluk mesleğinin bize göre sadece İstanbul’da değil Türkiye’de gerçek bir örneği.

blank

Şayet Dünya da garsonlarla ilgili uluslararası bir yarışma olsaydı, eminiz ki bu çocuk her yıl kupaları yurda getirir ve dünyada ki meslektaşlarına şampiyon olma hakkı tanımazdı.

İşte bu; Şener Avcı’nın mekana getirdiği sistemin bir ürünü ve elde edilmiş zaferi. İstanbul’un gözde mekanı hemen her gece full basıyor. Gelenlerse şehrin gözde ismi ve insanları. Sıradan olanlarsa hadlerini bilip gelmiyor.

Kallavi’de hiç kimsenin anlayamayacağı o gizemli ruhu serdik gözlerinizin önüne. Misafirperverliğinin, hizmette ki kalitesinin, sanatçı seçiminde gösterdikleri ince eleme ve sık dokuma özelliğinin beraberinde getirdiği de ‘Başarı’ olacak haliyle.

Burası Kallavi

Sevginin, eğlencenin ve mutluluğun adresi. Damak tadı eğlencenin bu şehirde ki yegane ismi.

Valla biz sık sık oradayız.

Siz hala gitmediniz mi ?

blank

MERAK EDENLERİNİZ İÇİN: İŞTE SİZE KALLAVİ