Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli Çeşme’nin yeni belediye başkanı oldu

featured
service

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde bazı bölgelerde sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli, İzmir’in Çeşme ilçesinde bir ilki başardı.

LAL DENİZLİ, ÇEŞME’NİN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Lal Denizli, CHP’den aday olduğu Çeşme’de seçimi kazandı. Lal Denizli, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 53,74’ünü alarak Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı oldu.

blank

LAL DENİZLİ: SİZLERİN REFAHI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Lal Denizli yaptığı açıklamada, “Teşekkürler Çeşme! Çeşme halkının teveccühü ile, önümüzdeki beş yıl boyunca büyük bir onur ve gururla Çeşme’ye Başkanlık yapacağım. Bana Çeşme’nin ilk kadın Belediye Başkanı olma mutluluğunu yaşatan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yediden yetmişe tüm yurttaşlarımıza hizmet edecek, sizlerin refahı için çalışacağım.” ifadelerini kullandı.

LAL DENİZLİ KİMDİR?

A Milli Futbol Takımı’nın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş’ın da eski teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Denizli’nin kızı olan Lal Denizli, 1991 yılında dünyaya geldi.

Lal Denizli, Pierre Loti Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nü bitirdi ardından Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yaptı.

Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli Çeşme’nin yeni belediye başkanı oldu