NESLİM GÜNGEN’DEN POLAT ÇİFTİ HAKKINDA ÇARPICI İDDİA!

featured
service

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, haklarında çıkan iddiaların ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında yakınları ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dilan Polat’ın hocası olduğunu söyleyen Neslim Güngen, Polat hakkında dikkat çeken iddialar ortaya attı.

Hakkında çıkan kara para aklama, vergi kaçırma iddialarının ardından MASAK tarafından incelemeyeb alınan ve başı dertten kurtulmayan Dilan Polat ve eşi Engin Polat yakınları ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dilan Polat ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Polat çifti davasının ardından paylaşımları mercek altına alınan Dilan Polat’ın hocası Neslim Güngen, 2. Sayfa programında dikkat çeken ifadeler kullandı. Asistanının Dilan Polat’ın ajanı olduğunu söyleyen Neslim Güngen, Engin Polat’ın naylon fatura işi yaptığını duyduğunu da anlattı. İşte Neslim Güngen’in o açıklamaları…

”Dilan Polat benim öğrencimdi. Yıllarca ekmeğimle oynadı. Yanıma aldığım asistan Dilan Polat’ın ajanı çıktı! Dilan’ın benimle bitmeyen savaşı vardı ve nedenini anlayamıyordum. Dilan Polat yanımda çalışanları bile çaldı. Engin Polat’ın naylon fatura işi yaptığını duymuştum.”

NESLİM GÜNGEN’DEN POLAT ÇİFTİ HAKKINDA ÇARPICI İDDİA!