Nihat Doğan: “Ekranda ‘zina’yı ‘aşk’ diye anlatıyorsunuz”

featured
service

Flash TV’de ekrana gelen “Al Sana Haber” programı ekrana damgasını vurmaya devam ediyor.

blank

Seyhan Soylu moderatörlüğünde ekrana gelen programda Nihat Doğan, bugün kendisini hedef alan açıklamalarda bulunan Seren Serengil’e yanıt vererek şu ifadeleri kullandı:

“Seren seni severim ama kusura bakma. Bir dostluğumuz falan yok ama arkadaşımsın. Bizim yaptığımız yayıncılıkla alakalı bize ders veremezsin. Sen nasıl milattan önce Gülben Ergen’in yaşadıklarını bas bas bağırıp anlatıyorsan; Hadise’nin her şeyini konuşuyorsan. Aynı eylemi yapan arkadaşını da aklayıp paklayamaz sın. Ben isim vermiyorum.

 

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun.

Ortada bir ahlaksızlık varsa ben rahmetli babam yapmış olsa ben ona ahlaksızlık derim. “Ben ‘Uğursuz gelmiş’ falan demedim. ‘Ben aşklarını biliyorum’ derken gayrimeşru bir aşkı meşrulaştırıyor sun sen. ‘Zina suçtur’ diyorsun. Senin arkadaşın zina yapıyor. Zinayı aşk diye ekrandan anlatıyorsunuz. Ben sadece ‘Adam belki 18 yıllık karısıyla otursaydı. Bu kadar fırtınalı bir yaşamın içinde olmasaydı ölmemiş olabilirdi’ dedim. Hepimizin hayatında böyle. Sana da bazı erkekler iyi gelebilir, bazısı kötü gelebilir. Bu kadar net”

Nihat Doğan: “Ekranda ‘zina’yı ‘aşk’ diye anlatıyorsunuz”