Özcan Deniz ve Samar Dadgar ilk kez görüntülendi

featured
service

Feyza Aktan ile yaşadığı velayet davası haberleriyle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Özcan Deniz, kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar’a olan aşkını geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan ilan etmişti. İkili, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ederken ilk kez görüntülendi. Çift soruları yanıtsız bırakırken görüntü vermemek adına adeta kameralardan kaçtı.

Oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan’a şiddet uyguladı iddiası ile mahkemelik olan Özcan Deniz, kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar’a olan aşkını geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinden ilan etti. Aşk haberleri ile gündemden düşmeyen çift, ilk kez görüntülendi.

blank

Gazete Magazin’in haberine göre; Özcan Deniz, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı Samar Dadgar’la ilk kez görüntülendi. Deniz, 26 yaşındaki İranlı moda tasarımcısı ile Fulya’daki bir galeride objektiflere takıldı. 26 yaşındaki İranlı modacının kameralardan hızlıca kaçması dikkat çekerken, oyuncudan da sorulara yanıt gelmedi.

Sevgilisinin fotoğrafının altına yorum yapan Özcan Deniz, “Tam ‘kaybettim’ dendiği an bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın… Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın… İyi ki de ‘inatsın’, sabırsın. Onca ‘yok’luğa sahipleri arasında nadide bir ‘var’sın…” ifadelerini kullanarak aşkını ilan etmişti.

blank

Özcan Deniz ve Samar Dadgar ilk kez görüntülendi