Ramazan Beyazkaya Fight Club Kuruçeşme

service

Dünya Şampiyonu Ramazan Beyazkaya’nın sahibi olduğu Ramazan Beyazkaya Fight Club spor merkezinde genç sporculara birikimlerini aktarıyor.

Beşiktaş Kuruçeşme’de bulunan spor merkezinde 7 yaşından 70 yaşına kadar spor yapmak isteyen bütün öğrencilerine birikimlerini aktaran Beyazkaya spor salonun herkese açık sağlıklı yaşamak isteyen vucudunu dinç tutmak isteyen herkesi bekleriz dedi.

 

RAMAZAN BEYAZKAYA KİMDİR

Spora 12 yaşında Karate ile başladı, ardından bir Kung-Fu disiplini olan Wushu-Sanda ile devam etti, Wushu Sanda’da siyah kemer sahibi ve Türkiye Şampiyonudur. İlerleyen zamanlarda uzun süre Boks ile ilgilenmiş ve Kickboxing’e yönelmiştir. Hakim olduğu branşlar arasında Jiu Jutsu, Judo, Karate, Taekwondo, Muay Thai ve Aikido da bulunmaktadır. Şu an kendisi gibi Demir Yumruklar yetiştirmek için White Star Fight Club’da müsabık sporcular ve sporseverlere konsantre olmuş ve gençlere spor kariyerlerinde hedeerine ulaşması için mentorluk yapmaktadır.

Ayrıca Ramazan Beyazkaya aktif olarak halen kickboks ile ilgilenmekte ve Türk Milli Takım Antrenörlüğü görevini gururla yürütmektedir.

Ramazan Beyazkaya Fight Club Kuruçeşme