Seçil Erzan’ın verdiği para çantasında GPS çıkmış!

featured
service

Emre Belezoğlu, Arda Turan ve Selçuk İnan’ın da arasında olduğu ünlü futbolcuların, banka müdürü Seçil Erzan tarafından milyonlarca dolar dolandırılması olayı gündemdeki yerini koruyor.
Türkiye yazarı Cem Küçük; olayı mahkemeye taşıyan ve davada müşteki olarak yer alan iş insanı Atilla Baltaş’ın avukatı Ümit Karadağ ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı. Avukatı, Baltaş’ın Erzan ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

Küçük’ün aktardığına göre; Baltaş, Erzan’a 5 milyon dolar “kaptırdı”.

Avukat Ümit Karadağ, müvekkilinin sürecini şöyle anlattı:

“Atilla bey yıllardır Denizbank’ın Florya’da müşterisi. Seçil Erzan’la yıllardır çalışır. Levent şubeye geçince de çalışmaya devam etmiş. Erzan, ‘Özel müşterilere, özel kapalı fon sisteminde çok ciddi paralar kazandıracak bir sistem oluşturduk. Bu sistemi gizli tutuyoruz. Ne kadar çok para getirirseniz o kadar fazla kazanırız’ demiş. Tabii Fatih Terim fonu olduğunu da söylemiş. Müvekkilim Atilla Baltaş muhafazakâr olduğu için ona faiz dememiş, fon demiş. Kazanç olarak da dolar bazında yüzde 12-13 kazançtan bahsetmiş. Yani medyada yazılıp çizildiği gibi yüzde 50-100 faiz değil. Seçil Erzan mağdur ettiği herkese farklı şeyler söylemiş.”
Küçük ayrıca, “Seçil Erzan’ın futbolcu Semih Kaya’ya verdiği paradaki GPS Atilla Baltaş’a ait. Neden para çantasında GPS vardı diye sordum Ümit Karadağ’a. Müvekkilinin para taşınırken bazen hırsızlık olaylarına karşı önlem olarak bunu yaptığını söyledi” bilgisini paylaştı.

Seçil Erzan’ın verdiği para çantasında GPS çıkmış!