Seren Serengil’in acı günü

featured
service
Ünlü şarkıcı ve televizyon sunucusu Seren Serengil, köpeği 'NoyNoy’un hayatını kaybetmesiyle büyük bir acı yaşadı. Yaşadıklarını paylaşan Serengil, köpeğini hayata döndürme çabalarını anbean paylaşırken, sosyal medyada duygusal bir yazı paylaştı.

Ünlü şarkıcı ve televizyon sunucusu Seren Serengil, Pomeranian cinsi köpeği ‘NoyNoy’un hayatını kaybetmesiyle büyük bir acı yaşadı. Bilinmeyen bir sebeple rahatsızlanan NoyNoy, veteriner kontrolünde tedavi edildi. Ancak Noynoy’un kalbi 5 kez durdu ve 6. kez dayanamayarak hayatını kaybetti. Serengil, bu durumu sosyal medya hesabından duyurdu ve büyük bir üzüntü yaşadığını belirtti. Can dostunu kaybetmenin acısını yaşayan Seren Serengil, sosyal medya hesabından köpeği için duygusal ifadeler kullandı:

“Canım oğlum… Kalbim, luliğimmm. Noynoyum. Bu sabah sensiz uyandım… Nasıl bir boşluk. Nasıl bir sensizlik. Ben bütün acılarımın yerine hep seni koydum. Çocuğum olmadı seni koydum. Aile kuramadım yerine seni koydum. O kadar mutluyduk ki hayatımdan memnun olma sebebimdin. Huzurumdun. Yeter ki sen ol da varsın hiçbir şey olmasındı. O kadar pansumanımdın. Sen, ben, Tokyo…”

blank

Seren Serengil, Noynoy’u son kez yatırdığı yatağında sevdi, öptü ve kokladı. Daha sonra Tokyo’ya Noynoy’un öldüğünü söyledi ve onunla vedalaştı. Sonra Noynoy’u battaniyesine sardı ve onu bu soğukta toprağa gömdü. Bu durumun dünyanın en tarifsiz acısı olduğunu belirtti. Serengil, “35 gün oradan oraya koşturmalarım o hastaneden bu hastaneye o doktordan bu doktora en iyi ilaçlar en iyi şekilde baktım 24 saat sadece tuvalete gittim hiç yanından ayrılmadım yattığın koltuktan kalkmadım sana hakkım helal olsun oğlum” dedi.

Seren Serengil’in acı günü