Seyhan Soylu, Dilan Polat hakkında şoke eden ifşalarda bulundu

featured
service

Aktivist Gazeteci Seyhan Soylu bugün sosyal medya hesabında son günlerde paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat hakkında şok iddialarda bulundu.

DİLAN POLAT İLE 3 YIL ÖNCE HER ŞEY BİR RÖPORTAJLA BAŞLADI

Soylu, 3 yıl önce Gazeteci Savaş Kalafat ile yaptıkları “Baba Haber” programına  röportaj yapmak için Kurtköy tarafında bulunan müstakil bir eve gittiklerini ve Dilan Polat ile orada tanıştıklarını söyledi.

Soylu: “O tarihlerde Dilan Polat para ile çekilişlere katılıp ünlü olmaya çalışıyordu. O günlerde güzellik merkezleri bulunan Neslim Güngen bir numarada  Banu Parlak ise 2 numarasıydı. İşte ne olduysa o tarihlerde oldu Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, benim Yeşilköy’de bulunan konağıma geldi. Doğu gözü yaşlı şekilde kardeşi Dilan Polat’ın erkek çocuğunun yeni doğum yaptığını söyledi. Doğumdan etkilenen Polat’ın psikolojik olarak bu olaylardan etkilendiğini söyleyip beni ikna etti. Neslim Güngen’i de arayıp konağa çağırdım. Neslim Allah için beni kırmadı “Abla senin emrin olur, sen olmasan bunları asla af etmem, bunlara cihazlarının eğitimini işi ben zorla öğrettim iyilik ettim, bunlar ilk darbeyi bana vurdu” dedi. 

Sıla anlaşılan daha iyi bir kız yıllarca ailesine farklı tavizler vererek sahip çıkmış kendini kurban etmiş bir kadın ve şimdi Dilan Polat ona tek başına dükkan sahibi olmaması kendi kardeşinin adını dahi kordondan 2. plana bırakacak ve hala o iş yerinin de ortağı olacak hırslara, ihtiraslara sahip bir kadın. O gün bunları bizzat Sıla Doğu anlattı. Neslim Güngen ve başkaları da vardı.
Sıla benden rica etti bende Neslim üzerindeki ağırlığımı koydum ricamı kırmadı, yoksa Dilanlar ceza alacaktı. Herneyse barıştılar “dedi.

Soylu iddialarına devam etti: “Sonra Dilan Polat ataşehir’de geçmişte yine Kadıköy Yenisahra’da çok sevilen bir delikanlı Mehmet Kam isminde bir aslan parçası kardeşimiz.  Semtin ağabeylerinden biri olan kişiden Peru’dan getirdiği güzellik merkezlerindeki eşyaları alıp vermiş” dedi.

500 BİN LİRA HARAÇ DAVASI BAŞKA ÇIKTI

Dilan Polat ve Engin Polat’ın sahip olduğu güzellik merkezini arayan bir kişi 500 bin lira haraç istedi

Geçtiğimiz günlerde çıkan Dilan Polat’ın Ataşehir’de bulunan ofisini arayan bir kişinin 500 bin TL haraç istediğine dair haberler çıkmıştı. Polat haraç isteyen H.İ.K ve M.K. den şikayetçi olmuştu.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan H.İ.K., adli kontrol kararıyla tekrar serbest bırakılmıştı.

Seyhan Soylu’nun sosyal medyada paylaştığı ifşalarda bu olayda adı geçen M.K ve H.İ.K. kendisine ulaşmış olmasıydı.

H.İ.K. Soylu’ya bu olayın bundan yaklaşık 3 yıl öncesine dayandığını eşinin kolundaki bilezikleri ve altınları bozdurarak 500 bin lirayı Ataşehir’de bulunan güzellik merkezinde kullanmak için Dilan Polat’ın kocası Engin Polat’ın babası Sezgin Polat’a verdiğini iddia etti.

Seyhan Soylu’nun paylaştığı o çarpıcı iddialar.

 

Seyhan Soylu, Dilan Polat hakkında şoke eden ifşalarda bulundu