SEYHAN SOYLU, NİHAT DOĞAN’ I CANLI YAYINDA İFŞA ETTİ, EROL KÖSE DOĞRULADI

featured
service

Seyhan Soylu, Tv dünyasında ne kadar sansasyonel isim varsa programa transfer etmeye devam ediyor. Programda artık Pazartesi günleri Güzellik Merkezleri sahibi Sevim Alan ve gazeteci Nurcan Sabur, Salı günleri MGD kurucu başkanı Nurettin Soydan, Çarşamba günleri Bilal Özcan, Perşembe günleri Erol Köse’yi, Cuma günleri Özlem Uçar’ı transfer ederek ekibine kattı.

https://youtu.be/vm6zsqSVd68

Seyhan Soylu geçtiğimiz hafta canlı yayında “AL SANA HABER” in yorumcusu türkücü Nihat Doğan ile ilgili öyle bir bomba patlatmıştı ki Nihat Doğan ne yapacağını şaşırmıştı ve daha fazla anlatmasın diye Seyhan Soylu’ nun ağzını kapatmıştı. Nihat Doğan’ı kariyerinin başında beri tanıdığını ve ilk çıkış yaptığı zamanlarda daha reşit bile değilken, Yeşilçam’ ın efsane isimlerinden Serpil Çakmaklı ile birlikte olduğunu, bu birliktelikten Serpil Çakmaklı’ nın hamile kaldığını ve Nihat Doğan’ın reşit bile olmadığını öğrenen Serpil Çakmaklı’ nın bebeği aldırdığını açıklamış ve yine bir bomba patlatmıştı.

blank

Sanat camiasının kara kutusu gibi olan Seyhan Soylu bugün yine canlı yayında herkesi şok edecek bir açıklama daha yaptı. “Bundan 17-18 yıl kadar önce Nihat Doğan Hülya Avşar’ a damat gidiyordu. Helin Avşar ile birlikteydi. Ben de şahidim. Hatta bir mekanda Emral Avşar’ın yanına gidip “ben senin kızına gönül verdim, aşığım, evlenmek istiyorum” diyerek elini öptü. Ama Hülya Avşar aralarını bozdu.” derken Nihat Doğan “Seyhancığım yok öyle bir şey nereden çıkarıyorsun bunları. Bir dönem Helin program yapıyordu ve o program için röportaj verdik o kadar. Ayrıca şu an flört ettiğim biri var hayatımda. Ben artık evlenip yuva kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu tür konular ilişkime zarar veriyor” diyerek kaçamak cevaplar verip Seyhan Soylu’ yu yalanlasa da, programa her Perşembe günü konuk yorumcu olarak katılan Erol Köse bu sefer telefonla bağlanarak “Seyhancığım sizi izliyorum ve evet doğru söylüyorsun Nihat bir dönem Helin Avşar’ a sırılsıklam aşıktı. Bir gün birlikte yemeğe gidiyorduk. Helin Avşar ile karşılaştık. Ben tanıştırdım bunları ama Helin’ de kayıtsız kalmadı.” açıklamasında bulundu. Bunun üzerine Seyhan Soylu “Erolcuğum teşekkür ederim. Az önce ben patlattım bu ilişkiyi canlı yayında ama Nihat inkar etti bir de sen arayıp patlattın, doğrulanmış oldu” diyerek ilişkilerini ispatlamış oldu.

SEYHAN SOYLU, NİHAT DOĞAN’ I CANLI YAYINDA İFŞA ETTİ, EROL KÖSE DOĞRULADI