Şeyma Subaşı minik bikinisiyle beğeni yağmuruna tutuldu

featured
service
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Görkemli bir düğünle evlendiği Mohammed Alsaloussi ile boşanmanın ardından adı bir çok isimle aşk iddialarına karışan Subaşı 'Boşandığımdan beri kimsenin elini tutmadım' diyerek iddialara son noktayı koymuştu. Subaşı şimdi de minik bikinisiyle vücudunu sergiledi. Ünlü ismin bu paylaşımına bir bakan bir daha baktı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 3 gün 3 gece süren görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Ancak ünlü çiftin mutluluğu kısa sürdü.

blank

VÜCUDUNU BÖYLE SERGİLEDİ
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi 29 Eylül’de tek celsede boşandılar. Boşanmanın hemen ardından Subaşı’nın ismi aşk iddialarına karıştı. Birçok isimle anılan Subaşı bu iddialara ‘Boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım’ diyerek yanıt verdi.

blank

Sosyal medyayı aktif kullanan Subaşı şimdi de son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

blank

Şeyma Subaşı bu defa minik bikinisiyle vücudunu sergiledi. Ayna karşısına geçen Subaşı bu paylaşımı ile sosyal medyayı salladı.

blank
Şeyma Subaşı’nın paylaşımına bir bakan bir daha baktı. Fit hali dikkat çeken Subaşı’nın zayıflığına yorum yağdı.

blank

Şeyma Subaşı’na sosyal medyada bazı kullanıcılar ‘Buna ne gerek vardı?, ‘Bu ne şimdi?’ gibi yorum yaparken bazı kullanıcılar da ‘Harika görünüyorsun’, ‘Fiziğin harika’ gibi yorumlar yaptılar.

blank blank

Şeyma Subaşı minik bikinisiyle beğeni yağmuruna tutuldu