Şeyma Subaşı Survivor Adasında!

featured
service

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi ise Şeyma Subaşı Survivor’un çekildiği Dominik Cumhuriyeti’ne uçtu

Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas’ta şehrinde birbirlerine ‘sonsuza kadar evet’ demişti.

Fenomenin son paylaşımlarında parmağında yüzük olmaması dikkat çekmişti. Takipçileri, Subaşı’nın son paylaşımlarına; “Yüzük nerede?”, “Yüzüğün yok hayırdır, cicim ayları bitti mi?” ve “Meedo neden yanında değil?” şeklinde yorumlar yazmıştı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’dan 2018 yılında boşanan, bu ilişkiden Melisa adında 10 yaşında kızı olan Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül’de tek celsede boşanmıştı.

Acun Ilıcalı’dan Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı özel hayatıyla konuşulmaya devam ediyor.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş’te evlendikten çok kısa bir süre sonra boşanma kararı olan Subaşı’nın en son yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz aylarda eski eşinin memleketine giden Subaşı peş peşe paylaşımlar yapmıştı. “Özel bir nedenle tekrar Mısır’a döndüm: sevdiklerimizin düğününü kutluyoruz” diyen Subaşı paylaşımında “Burada olmak harika, iyi insanlar ve pozitif hislerle çevrili! İlk gün gerçekten güzeldi ve sabırsızlıkla beklediğimiz daha eğlenceli etkinlikler var.” cümlelerine yer vermişti.

Şeyma Subaşı’nın ani bir kararla neden eski eşinin ülkesine gittiği o dönem merak uyandırmıştı.

Şimdi ise Şeyma Subaşı Survivor’un çekildiği Dominik Cumhuriyeti’ne uçtu.

Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik’te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Dominik pozlarını paylaştı. Subaşı, uzun bir aradan sonra sahile indi. Pembe bikinisiyle poz verdi.

Subaşı, teknede ve sahilde çektirdiği bikinili pozlarını 2 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı’nın fit fiziğine yorum yağdı.

Şeyma Subaşı Survivor Adasında!