Takside dehşet! Soğukta üşümesin diye aldı, 3 kurşunla vuruldu

service

İzmir Gaziemir’de yaşanan olay, taksi sürücüsünün soğuk havada bir müşteriyi almasıyla başladı ve silahlı saldırıya dönüştü. Olay, taksinin araç içi kamerasına yansıdı.

PARA ÇIKARIYOR GİBİ YAPIP SİLAHINA DAVRANDI

Olay, Gaziemir ilçesinde gece saat 03.30 sıralarında gerçekleşti. Taksi şoförü Oğuz E., yüzü sıhhi maskeli bir müşteriyi Buca ilçesi Göksu Mahallesi’nden alarak yola çıktı. Müşterinin istediği adrese varılınca şoföre borcunu sordu, “221 lira kardeş” cevabını alınca para çıkarır gibi yaparak cebindeki silahı çıkardı. Şoför ne olduğunu anlamadan saldırgan tabancayla 3 el ateş açtı.

blank

VURDUĞU ŞOFÖRE TOKAT ATIP “KİMSEYE GÜVENMEYECEKSİN” DEDİ

Saldırgan, yaralı şoför Oğuz E.’nin yanına oturarak yaklaşık 10 dakika boyunca araç içinde arama yaptı. Oğuz E. acı çekerken, saldırganın “Bazı insanlara güvenmeyeceksin” dediği ve yaralı şoföre tokat attığı güvenlik kamerası görüntülerinde net bir şekilde görülüyor.

blank

TAKSİCİYİ GEZDİREREK OYALADI

Araç içi güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın taksi şoförünü yanlış adres vererek oyaladığı, “Buca Belediyesi arka tarafında spor salonuna” gitmek istediğini söylediği anlar kaydedildi. Oğuz E.’nin saldırgana “Abicim Gaziemir’deyiz” yanıtını verdiği duyuluyor. Görüntülerde şoförün, “İnsanları yolda bırakmak olmaz” diyerek müşterisini soğuktan koruma isteği de dikkat çekiyor.

blank

SALDIRGAN ARANIYOR

Yaralı taksi şoförü Oğuz E., İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Hastanedeki tedavisi devam ederken, canavarca hisle tasarlayarak adam öldürmeye tam teşebbüste bulunan saldırganın yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Saldırganın yakalanması için geniş çaplı arama ve soruşturma çalışmaları sürüyor.

Takside dehşet! Soğukta üşümesin diye aldı, 3 kurşunla vuruldu