Telefonunu çalanlardan Pucca’ya 500 bin TL’Lik şantaj!

featured
service

Pucca adıyla bilinen sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık, Instagram hesabından başına gelen talihsiz olayı anlattı. Pucca yaptığı paylaşımla 8 Haziran günü telefonunun çalındığını ve hırsızların kendisine şantaj yaptığını duyurdu.

blank

Pucca, telefonunu çalan hırsızlarının kendisine çıplak fotoğrafları üzerinden şantaj yaptıklarını söyledi. Başına gelen hırsızlık olayını ve sonrasında yaşananları Pucca şu sözlerle anlattı:

”8 Haziran gecesi telefonum çalındı arkadaşlar… Sonrasında bana, telefonumda ‘çıplak fotoğraflarımın bulunduğu, ortaya atmamaları karşılığında 500 bin tl istedikleri’ mail geldi… G…mün fotosunun değerinin 500 binmiş diye düşünürken; çıplak foto biriktirymeyecek kadar internet kaşarı olduğum aklıma geldi.. Yani aklı olan biri beni tehdit edecek olsa, ‘shopsuz fotolarını koyarız’ derdi… O yüzden yalandan sa olsa kodukları g…mü beğenirseniz sevinirim”

Paylaşımın ardından pek çok mesaj aldığını ve bir çok kadının aynı sorunla karşılaştığını dile getiren Pucca yaptığı yeni bir paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Bu arada çıplak fotoğrafları yüzünden tehdit edilen yüzlerce kadın bana yazmış. Arkadaşlar beden sizin bedeniniz, istediğinize göstermekte özgürsünüz. Bunu oraya atmak isteyende sorun var, sizde değil!

blank

Özellikle ergen kız kardeşlerim böyle durumda annelerinize anlatın, sizi anlayacaktır, arkanızda duracaktır. Anlamaz demeyin emin olun anneleriniz de sizin geçtiğiniz yollardan geçti…”

Telefonunu çalanlardan Pucca’ya 500 bin TL’Lik şantaj!