Çıkış kapısında eşi Almedia Abazi’ye takılan Sayışman, ”Beni tek başıma bırakma korkuyorum" dedi.
Sayışman, sözlerine ”Uzun zamandır çıkmıyorduk, Kutlama yaptık, çok mutlu haberlerimiz var. Çok fazla uzun duramayacağım, Efehan huysuzluk çıkarabilir. Uyku saati kaçırıyoruz’ diye devam etti.
'HEM TEKSTİL HEM İNŞAAT SEKTÖRÜNE ATILIYOR' Sürpriz kutlama hakkında konuşmak istemeyen yakışıklı oyuncu, "İleride inşallah paylaşacağım, iş güç bayağı yoğunuz bu aralar, şimdi ayaküstü bir şey anlatmayayım daha detaylı anlatırım sonra" diyerek soruları geçiştirmek istedi.
"Sinema filmi mi, dizi mi?" sorusuna Tolgahan Sayışman, "Yok. Televizyonun dışında başka işlerim var artık. Onlarla ilgili. Oyunculuk dışında bir şey. Hem tekstil hem inşaat sektörüne atılıyorum’ dedi.
'EFEHAN YARAMAZ OLDU' Almedia Abazi, Efehan’ın büyümesiyle alakalı konuşup, ”Çok çabuk büyüyorlar, yoruluyordum, şimdi alıştım ama çok yaramaz oldu’ diye konuştu.
"Kime daha düşkün?" sorusuna, ”Babasını çok özlüyor, sürekli sette olduğu için beni 24 saat gördüğü için babaya daha düşkün" diye konuştu.
'KUCAĞIMDAN İNMİYOR' "İş yoğunluğu yüzünden Efehan’a fazla zaman ayırabiliyor musunuz? Nasıl zaman geçiriyorsunuz?" sorusuna, Sayışman, "Tarif edilmez bir duygu, çok özlüyorum, sürekli oyunlar oynuyoruz. Beni çok özlüyor, kucağımdan inmiyor gördüğünüz gibi" dedi.
"Haklı çocuk; zaten Efehan uyuduğu zaman evden kaçabiliyorum, yoksa bırakmıyor. Onun haricinde gün içerisinde bile özlediğim biri yani."
'SONRA DETAYLI ANLATIRIM' Tekstil ve inşaatla daha önce uğraştınız mı, ilk kez mi olacak, danışanınız var mı sorularına 38 yaşındaki oyuncu, "İlk kez olacak. Çok uzun zamandır hazırlığını yapıyorum ben. İlerleyen günlerde anlatıyım şimdi detaylandırmayayım’ dedi.
Ticaret ve inşaatın İstanbul’da olacağını söyleyen Sayışman, "İnşallah önce İstanbul, sonrada yurt dışında olacak" diye konuştu.