Tuğba Altıntop: Rafet sevgilisiyle gelmiş! Kıskanmıyorum

featured
service

1996’da Miss Turkey güzeli seçilen Tuğba Altıntop, aynı yıl Rafet El Roman‘la evlenmişti. Su Elnur (23) ve Şevval Su (20) isminde iki kız çocuğu olan çift, 2003’te boşanmıştı. Eski eşinin sahne aldığı Altın Marka Ödül Töreni’ne katılan Altıntop, şarkıcının yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

blank

Altın Marka Ödül Töreni, önceki gün Ruffles Otel’de gerçekleşti. Rafel El Roman’ın sahne aldığı geceye, ünlü şarkıcıyla evliliği 20 yıl önce biten Tuğba Altıntop da katıldı.

blank

Tuğba Altıntop’un “Rafet Bey ile beraber vakit geçiriyoruz. Beni hiç yalnız bırakmıyor” açıklaması hakkında konuşan sanatçı, “Öyle olmalı zaten. Bence çocukları olan bütün ebeveynler iyi geçinmek zorunda. Eğer annelerine ve babalarına ters davranırsanız çocuklarınızı üzersiniz. Eğer çocukları mutlu etmek istiyorsanız saygı dolu olmanız gerekir” dedi.

blank

Geceye sevgilisiyle katıldığına dair iddialar hakkında Rafet El Roman, “Hayır, ben tek başıma geldim. Kız arkadaşım yok” ifadelerini kullandı. Tuğba Altıntop, “Bu akşam siyahların içinde geldim. Ben çok etkinliklere katılmıyordum, bu gayet güzel oldu benim için” şeklinde konuştu.

blank

Rafet El Roman’ın törende olması hakkında ise Altıntop, “Biz geçenlerde bir ay boyunca Almanya’da beraberdik ama uzun zamandan beri konserini izlememiştim. Tekrardan izlemek iyi olacak. Kız arkadaşıyla gelmiş sanırım kendisi, onlar ayrı gidecekler. Kıskanmıyorum bu durumu da, o mutlu olsun istiyorum. Tanımıyorum gerçi sadece adını biliyorum. Bilemiyorum ne olacak belki de evlenirler. Önemli olan onun mutluluğu bence” açıklamasını yaptı.

blank

Basın mensuplarının “Sizin aşk hayatınız nasıl?” sorusunu yönelttiği Altıntop, “Ben şu an yalnızım. Böyle güzel şimdilik. Allah büyüktür” yanıtını vererek kahkaha attı.

Tuğba Altıntop: Rafet sevgilisiyle gelmiş! Kıskanmıyorum