Türkiye’nin yeni nesil yayıncılık platformu “EMC Medya Center” yayın hayatına başladı!

featured
service

EMC Euro Media Center dijital içerik platformu Türkiye’den yayın yapan yerel ve ulusal televizyon kanallarının tek bir platform üzerinden Avrupa ve Dünyaya ulaşmasını sağlıyor. Yerli ve yabancı pek çok dijital platformu bünyesinde barındıran “EMC Euro Media Center”, yeni nesil yayıncılık anlayışıyla Türkiye’de yeni bir dönemi başlatıyor.

blank
İstanbul Medya Yayın Grubu bünyesinde Kanal 34 stüdyolarından yayın yapan EMC Dijital Medya Platformu, aynı zamanda (İGAFED) İstanbul Gazeteciler Federasyonu, (TİMBİR) Türkiye İnternet Medya Birliği ve (BHA) Birlik Haber Ajansı tarafından da destekleniyor.
İngiltere merkezli hizmet veren EMC Medya Center, Yerelden ulusala yayın yapan kanallara sunduğu TV Hosting hizmeti sayesinde, kontrol paneli üzerinden, tek bir bağlantı ile birden fazla noktaya aynı anda yayın gönderebilme imkanı sunuyor.

blank
Türkiye’de yeni nesil dijital televizyonculuğun mimarlarından olan ve EMC’nin kurucusu Adil Koçalan platformla ilgili açıklamada bulundu : “Türkiye’de böyle bir platformun açılması önemliydi. Bu açığı gidermek amacıyla böyle bir girişimde bulunduk. İngiltere’de bulunan şirketimiz üzerinden bu platformu kurarak, sektörümüze önemli katkılarda bulunmayı hedefliyoruz. Dünya genelinde hızla yaygınlaşan dijital platformlar, karasal ve uydu yayıncılığını geride bırakıyor.”
TV Hosting hizmetinin yanı sıra IPTV kurulumu da gerçekleştirdiklerini belirten Koçalan sözlerine şu şekilde devam etti. “Artık öyle bir döneme girmiş bulunuyoruz ki her kesin bir televizyon kanalı olabilir. Özel şirketlerden devlet kurumlarına; belediyelerden sivil toplum kuruluşlarına her kurum kendi televizyon kanalını hızlı bir şekilde kurarak yayın hayatına başlayabileceklerini ifade etti.”
Uygulama üzerinden kesintisiz ulaşım.

.Ayrıca, EMC’ye Google Play üzerinden indireceğiniz uygulamayla kesintisiz olarak ulaşabilirsiniz.

Paketinize bağlı olarak ister canlı, ister bant yayınınız veya her iki yayını birden Facebook, Youtube, Twitter, Periscope, Twitch, Dailymotion, Webtv, Shoutcast veya direkt RTMP sunucularına aynı anda birden fazla yayını 7/24 gönderebilirsiniz. Ayrıca tüm sosyal medya sunucularına farklı logo veya alt yazı ile yayın gönderebilirsiniz.

Yüzlerce yerel ve ulusal televizyon kanallarının canlı yayınlarını HD olarak izleyebileceğiniz EMC Medya Center hakkında detaylı bilgi almak için www.euromediacenter.com web adresini ziyaret edebilir ve form doldurarak başvuru yapabilirsiniz

Türkiye’nin yeni nesil yayıncılık platformu “EMC Medya Center” yayın hayatına başladı!