Ünlü Futbolcu Manuel Fernandes, 5 Kadınla gece kulübü çıkışı görüntülenince çılgına döndü

featured
service

Beşiktaş’ın eski futbolcusu, bahsine İran’ın Sepahan takımına transfer olan Manuel Fernandes, takımla birlikte kamp yapmak için bir kaç gün Kocaeli İzmit’e geldi.

blank

Gündüz antrenman yapan oyuncu, gecede kamptan kaçarak Kuruçeşme’de bulunan Oligarkpark isimli mekana geldi. Çıkışta gazetecilerin olduğundan habersiz olan futbolcu, Beş kadınla mekandan çıktığı sırada patlayan flaşlarla şok oldu.

blank

ÇIKIŞTA ORTALIK KARIŞTI 

Fernades’in yanında bulunan bir şahıs, gazetecilere görüntü almaması için engel oldu. Küfürler ve tehditler savuran şahıs, “Çekmeni istemiyorum. Ben menajeriyim sana çektirmeyeceğim” dediği sırada Beyaz Tv muhabiri Mustafa Ağdağ’a saldırdı.

blank

GAZETECİYİ DARP ETTİLER

Arkadaşının muhabire saldırdığını gören futbolcu Fernandes, koşarak Ağdağ’a yumruk attı. Yüzünden ve kolundan yaralanan muhabir, hemen polise haber verdi. Olay yerinden hemen kaçarak giden Fernandes ve arkadaşları, muhabiri darp ederek olay yerinden taksiyle uzaklaştı.

blank

Olay yerine gelen polis hemen rapor tuttu. Muhabir Mustafa Ağdağ, önce ifade verdi. Sonra da darp raporu aldı. Polis şimdi her yerde Fernandes ve arkadaşlarını arıyor.

blank

Ünlü Futbolcu Manuel Fernandes, 5 Kadınla gece kulübü çıkışı görüntülenince çılgına döndü