Yasak aşkta görümce detayı şoke etti! Karım bir erkekle Bodrum’da 8 gece…

featured
service

Türkiye, görenleri hayrete düşüren boşanma davasını konuşuyor. İstanbul’da genç bir kadın “Kocam benimle ilgilenmiyor” diyerek bir solukta adliyenin kapısını çaldı. Boşanma davası açtı ve yüklü bir tazminat istedi. Kocası ise mahkemeye ilginç bir dilekçe yazdı. Eşinin kendisini başka bir erkekle aldattığını ifade eden dilekçe de görümce detayı şok etti. Karım bir erkekle Bodrum’da 8 gece…

blank

İstanbul’da 2 yıllık evli çiftin boşanma davası ilginç detaylara sahne oldu.

2020’de evlenen Büşra-Mehmet S. çifti, bir süre sonra şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı.

KOCASINDAN 500 BİN TL TAZMİNAT İSTEDİ

Büşra S. (30), boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Büşra S., boşanma dilekçesinde eşinin kendisiyle ilgilenmediğini ve evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını iddia ederek 500 bin TL tazminat ve nafaka talep etti.

Mehmet S., eşinin iddiaları sonrası mahkemeye ilginç bir dilekçe sundu.

blank

BODRUM’DA LÜKS OTELDE 8 GECE
Eşinin temmuz ayında davayı açıktan hemen sonra A.H. isimli bir erkekle Bodrum’da lüks bir otelde 8 gecelik bir tatil yaptığını ve kusurlu olan eşinin iddialarının asılsız olduğunu ileri sürdü.

KARISINDAN 1 MİLYON 200 BİN TL MADDİ MANEVİ TAZMİNAT İSTEDİ

Mehmet S., henüz evlilik birliği içerisinde olduğu için zina suçunun işlendiğini bu nedenle 600 bin TL maddi 600 bin TL de manevi tazminat ödemesini talep etti.

GÖRÜMCESİNİ SUÇLADI

Dilekçe sonrası büyük bir şok yaşayan Büşra S., eşinin bu bilgiye polis olan ablası aracılığıyla ulaştığını, özel hayatının ihlal edildiğini ileri sürerek eşi ve ablasından şikâyetçi oldu.

Görümcesinin mesleğinin kendisine sağladığı kolaylıktan faydalanarak suç işlediğini ileri süren Büşra’nın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Sabah

Yasak aşkta görümce detayı şoke etti! Karım bir erkekle Bodrum’da 8 gece…