Yaşar İpek’in Dilan Polat itirafı gündem oldu! ‘Ver ver ver’ diyordu Engin’e…’

featured
service

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, konuk olduğu 2. sayfa programında kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan tutuklanan Dilan Polat hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. “Dilan Polat’la ilgili ilk dikkatini ne çekti?” sorusuna yanıt veren İpek, Dilan Polat ile yaşadığı bir anıyı anlattı.

blank

”MAHSUN KIRMIZIGÜL’Ü VE SENİ SÜNNET DÜĞÜNÜNDE ÇIKARACAĞIM”

İpek, “Dilan Polat’la en son bir eğlence mekanında karşılamıştık. Mahsun Kırmızıgül ile sahneye çıkmıştık. ‘İkinizi birden sünnet düğününde çıkaracağım’ dedi biz sahnedeyken. Biz de Mahsun’la bakıştık! Biz sahnedeyken 10 bin dolar atıldı. ‘Ver ver ver’ diyordu Engin’e… Pazarlık bile yapmıyormuş, öyle bonkörmüş, ne kadar para istersen veriyormuş! Kazanç çok önemli, para nereden geliyor ve nasıl bir emekle geliyor? Ciddi bir emek verince, zor kazanınca insanın para harcarken eli titriyor. Çok büyük aileler bile böyle bir gösterişin içinde değiller” şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı, “Mahsun Kırmızıgül ile bu teklifi daha sonra aranızda konuştunuz mu?” sorusu üzerine ise “Bana ‘Bu kim?’ diye sordu, o hiç bilmiyordu. Anlattım, ‘Dilan Polat, güzellik merkezleri var’ dedim. Güldü geçti” ifadelerini kullandı.

Yaşar İpek’in Dilan Polat itirafı gündem oldu! ‘Ver ver ver’ diyordu Engin’e…’