AFACANLAR KAMPTA FİLMİNİN GALASI YAPILDI

featured
service

Enes Ateş’in yönetmenliğini üstlendiği ‘ yapımcılığını Serdar ATACAN, Serhat UŞAK ve Enes ATEŞİN üstlendiği , başrollerinde Berat Efe PARLAR, İrem TOKAT, Bülent POLAT, Mina KAYMAS , Şahin GENÇ gibi başarılı isimlerin rol aldığı Afacanlar Kampta filminin galası geçtiğimiz akşam torun center da yapıldı. Afacanlar Kampta’ adlı filmin galasına TRT Sinema Müdürü Faruk Güven ile filmin oyuncuları ve teknik ekibin yanı sıra Metin KEÇECİ, Pilavcı Cahit Usta ve Tan Medya, nın sahibi Ertan TAŞKIRAN onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. 

Gösterim öncesinde açıklamalarda bulunan TRT Sinema Müdürü Faruk Güven, TRT ortak yapımı olarak ‘Afacanlar Kampta’ ile bu sene ikinci filmlerinin vizyona gireceğini belirterek, şunları kaydetti: Ortak yapımlarımızdan vizyonda ‘Nefes: Yer Eksi İki’, ‘Aybüke: Öğretmen Oldum Ben’, ‘Rafadan Tayfa: Hayrimatör’ gösterime devam ediyor. Bu sefer de bir gençlik filmiyle sinemaseverlerin karşılarında olacağız. Herkesin çok beğendiği bir filmin devam filmiyle sinemaseverlerle buluşuyoruz. Gençlerimize eğlenceli anlar yaşatabilecek, sömestir tatilini değerlendirebilecekleri iyi bir film tavsiye etmiş oluyoruz. 2024’ün de sinema dolu bir yıl olarak geçmesini temenni ediyoruz dedi. 

Oyuncu Berat Efe Parlar, filmin çekimlerinde çok eğlendiklerini ifade ederek; “Çok keyifliydi. İlk filmimizin üzerine koyarak ilerlediğimizi düşünüyorum. Seyircimizi bu sefer daha yoğun aksiyon sahneleri ve daha büyük maceralar bekliyor. Umarım beğenirler” dedi.

Afacanlar kampta filmi 19 Ocak’ta sinema severlerle buluşacak.

Haber : Görkem EMGEN

Fotoğraf: Görkem EMGEN

AFACANLAR KAMPTA FİLMİNİN GALASI YAPILDI