Akrep Nalan’a çok sevdiği köpeği Lucy’den yürek yakan veda

featured
service

Sözcü Gazetesi’nde Yaşar Anter’in haberine göre Bodrum’da yaşayan Akrep Nalan lakaplı sanatçı Nalan Açın bugün yaşamını yitirdi.

Acı haberi hayat arkadaşı Alişan Çiçek verdi. Çiçek yaptığı açıklamada “Geçen Aralık ayında solunum yetmezliği ve bağırsak sıkıntıları nedeniyle üç hafta hastanede kalmıştı. Bu sabaha karşı da yaşamını yitirdi. Çok sevdiğim bir değerimi kaybettim. Cenaze işlemleriyle ilgili henüz bir karar vermedik” diye konuştu.

“ATATÜRKÇÜ ÇİZGİSİNDEN HİÇ AYRILMADI”

Türk müziğinin efsane sesi Müzeyyen Senar’ın kızı sanatçı Feraye Işıl, “Nalan çok can dostu, kalbi iyiliklerle dolu, vatanını seven, dürüst ve ilkeli bir arkadışımdı. Bir kez olsun insanlara kızdığını görmediğim. Atatürkçü çizgisinden bir an olsun yılmadı, gerektiği yerlerde sanatçı olarak tepkisini göstermeyi bildi, gösterdi. Büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Allah rahmet eylesin” dedi.

“BAKICISI ‘İYİ DEĞİL’ DEDİ”

Akrep Nalan’ın 13 yıllık komşusu Özlem Orpak, “Nalan ablamın solunum yetmezliği sorunu vardı. Akciğerlerinde buzlanma vardı. Pazartesi günü hastaneye yatacaktı. Solunum cihazı falan alındı kendisine. Ben karşı komşusuyum. Bakıcısı sabah bana geldi, dedi ki ‘ablam iyi değil’. Ben de gittim kalp masajı yaptım. Fakat geç kalınmış oldu, ambulansı çağırdım. Gelen doktorun söylediği de solunum yetmezliğinden dolayı vefat etmiştir. Biz 13 yıllık komşuyuz. Birbirini seven komşulardık” dedi.

Akrep Nalan’ın cenazesi, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi’nin aracıyla evinden alınarak Bodrum Belediyesi morguna götürüldü.

blank

Öte yandan sevilen sanatçının köpeği Lucy ise olan biteni uzaktan izledi.

blank

Lucy’nin sessiz ve hüzünlü halleri görenlerin yüreğini sızlattı.

Akrep Nalan’a çok sevdiği köpeği Lucy’den yürek yakan veda