Aldığınız rüşvetleri geri vereceksiniz deyip Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısına ateş etti

featured
service

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan’a ‘Aldığınız rüşvetleri geri vereceksiniz’ diyen bir şahıs ateş etti. Oğuzhan Turan’ın da silahına davranarak şüpheliye ateş ettiği öğrenildi.

SondakikaAydın.com’un haberine göre Kuşadası, alışık olmadığı bir pazartesi sabahına uyandı.

blank

31 Mart 2019’da göreve gelen Ömer Günel’in vazgeçilmezlerinin arasında yer alan, uygunsuz görüntüleri çıkmasına rağmen belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen Oğuzhan Turan’ın adı bu kez de rüşvet ve silahlı çatışmaya karıştı.

Sabah saatlerinde belediye hizmet binasının altında yer alan otoparka aracını park eden Oğuzhan Turan, H.Ö isimli şahısla tartışmaya başladı.  Tartışmanın büyümesi üzerine H.Ö ve Oğuzhan Turan silahlarını çekti.

Birbirlerine ateş eden şahısların silahlarından çıkan kurşunlar çevredeki arabalara isabet etti. Belediye hizmet binasında silah sesleri nedeniyle büyük panik yaşanırken olayın ‘rüşvetle’ ilgili olduğu iddia edildi. H.Ö’den şok paylaşım: Aldığınız rüşvetleri…

Öte yandan, Oğuzhan Turan’la çatışan H.Ö’nün sosyal medya hesabından “Seni vurmak istemedim aldığınız ruşvetleri vereceksiniz bu sana uyarıydı” yazması dikkat çekti.

Aldığınız rüşvetleri geri vereceksiniz deyip Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısına ateş etti