Çağla Şıkel’den Mikonos tatili pozları! beğeni yağmuruna tutuldu

featured
service

Yaklaşık üç yıl aşk yaşayan manken Çağla Şıkel ile şarkıcı Emre Altuğ, Ağustos 2008’de nikâh masasına oturmuş, 2009’da Kuzey’i, 2012’de de Uzay’ı kucaklarına almıştı. İkili, Ocak 2015’te boşansalar bile çocukları için sık sık bir araya gelip, örnek anne-baba olarak gösterilmeye devam ediyor.

blank

Geçtiğimiz yaz Kaan Yıldırım ile adı aşk dedikodularına karışan Çağla Şıkel, Yunanistan’ın Mikonos adasında tatil yapıyor.

“ARKADAŞ DEĞİLİZ, AYNI ÇOCUKLARIN ANNE-BABASIYIZ”

Geçtiğimiz ay Armağan Çağlayan’ın sunuculuğunu üstlendiği YouTube’da yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ serisine konuk olan Altuğ, Armağan Çağlayan’ın “Nasıl oluyor da oluyor? Çünkü bana göre sevgiliyken arkadaş olunmaz, arkadaşken sevgili olunmaz. Ben öyle düşünüyorum” yorumuna şu yanıtı vermişti:

Biz arkadaş değiliz. Aynı çocukların annesi babayız, öyle bakmak lazım. Bizim bir arkadaşlığımız yok, yani devamlı birbirimizle görüştüğümüz arkadaşlığımız yok doğal olarak. Ama egomuzu bir kenara bıraktık. Kolay bir şey de değil, onu söyleyeyim. Düşünsenize daha yeni ayrılmışsınız, boşanmışsınız illa ki ego savaşları, sürtüşmeler olacak.

blank

“BOŞANMAYI ÖYLE AÇIKLADIM”

Emre Altuğ, “Bir de şu var; 10 sene bütün programınızı birini düşünerek yapmışsınız. Alışkanlıktan kurtulmak bile altı ay alıyor. Fakat biz orada sert bir manevra yapıp, çocukları ön planda tuttuk. Yani çocukların bundan etkilenmemesini sağladık. Aynı sokakta oturuyoruz. Çocuklar yan eve geçiyorlar gibi hissetsinler istedik. Zaten boşanmayı öyle açıkladım. Çocuklara ‘İki odanız var, iki odada oyuncaklarınız var’ dedim. Bizim kafamız böyle bastı. Dolayısıyla çocuklar hiçbir sıkıntı yaşamadılar” şeklinde konuşmuştu.

blank

“NEFRET EDEREK AYRILMADIM”

Çağla Şıkel de daha önce verdiği bir röportajda, büyük bir aşkla evlenip, yedi yıl evli kaldığı eski eşi hakkında, “Çocuklarımın babasından nefret ederek ayrılmadım. Hayatımıza arkadaş olarak, iyi anne-baba olarak devam ediyoruz” demişti.

blank

MİKONOS’TA TATİL YAPIYOR

Son olarak eski eşinin açıklamalarıyla gündeme gelen Çağla Şıkel, şimdilerde Yunanistan’ın Mikonos adasında deniz ve güneşin tadını doyasıyla çıkarıyor. 1997 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olan tescilli güzel, tatilinden renkli kareleri, 4.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

blank

KİM DER 43 DİYE!

Spora olan tutkusuyla da bilinen 43 yaşındaki manken, formda haliyle genç kızlara taş çıkarttı. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Şıkel’in tatil pozları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

1997 Türkiye güzeli, tatilinden renkli kareleri Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. 43 yaşındaki Şıkel, fiziğiyle adeta genç kızlara taş çıkarttı. Spora olan tutkusuyla da bilinen Şıkel’in pozları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Çağla Şıkel’den Mikonos tatili pozları! beğeni yağmuruna tutuldu