Dilan Polat Ve Engin Polat’a Yeni Şok! İstenen Ceza Belli Oldu

featured
service

Kara para aklama suçlamalarıyla Kasım ayından bu yana tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat’a bir şok daha geldi. Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle yürütülen soruşturmada Polat çiftine hapis cezası talep edildi.

İddianamede silahlı saldırının failinin ‘Daltonlar Çetesi’ olduğu belirtildi.
Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve Engin Polat çifti kasım ayında kara para aklama suçlamaları nedeniyle gözaltına alındı. Kasım ayından bu yanan ceza evinde bulunan Polat çiftiyle ilgili yeni gelişme yaşandı.

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle yürütülen soruşturma tamamlandı. Sabah’tan Huzeyfe Atıcı’nın haberine göre Banu Parlak’ın “Beni öldürtmek istiyorlar” diye şikâyetçi olduğu Polat çifti için talep edilen cezası belli oldu. Dilan Polat ve Engin Polat çifti için için ‘Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit’, ‘Mala zarar verme’ suçlarından 8’er yıla kadar hapis cezası talep edildi.

blank

DALTONLAR ÇETESİ
İddianamenin detaylarında silahlı saldırının failinin elebaşılığını Barış Boyun’un yaptığı Daltonlar Çetesi olduğu belirtildi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede; Dilan Polat ile Banu Parlak arasında husumet bulunduğu, Polat’ın “Tedbir kararının anasını göreceksin, iftiranın danasını göreceksin. Bitti bitti… Sana bu prim fazla bile… Sana daha ne mesajlarım var sıra sıra…” şeklinde konuştuğu bir video ile Parlak’ı tehdit ettiği videolara yer verildi.

DALTONLAR ÇETESİ’YLE İRTİBAT KURMUŞLAR
Bu mesajdan kısa süre sonra Sezgin, Engin ve Dilan Polat’ın ortak kararıyla Engin Polat’ın, Gürcistan’daki bağlantılarını kullanarak kamuoyunda “Daltonlar çetesi” olarak bilinen suç örgütünün firari yöneticilerinden olan Beratcan ve kardeşi Batın Can Gökdemir ile Parlak’ın işyerine tehdit amaçlı silahlı saldırı düzenlenmesi için irtibat kurduğu kaydedildi.

blank

Dilan Polat Ve Engin Polat’a Yeni Şok! İstenen Ceza Belli Oldu