Eski manken Demet Şener, Estetikle ilişkiniz nasıl? Sorusuna ilginç bir yanıt verdi

Ülkemizin tanınmış güzelliklerinden Demet Şener, İzmir'de bulunan bir güzellik merkezine konuk oldu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, "Estetik müdahalelerle aranız nasıl?" sorusuna, "Doğallığı benimsemiş biriyim.

featured
service

Medya mensuplarının sorularını cevaplandıran Şener, “Estetikle ilişkiniz nasıl?” sorusuna ilginç bir cevap verdi.

1995 yılında gerçekleşen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen eski manken Demet Şener, İzmir’deki bir güzellik merkezini ziyaret etti. 

1995 yılında henüz 18 yaşımı doldurmadan Türkiye güzeli seçilmiştim. Şu an 46 yaşındayım. Elbette küçük dokunuşlarla cilt altı kalitemizi iyileştiriyoruz. 

Yaşla gelen cilt elastikiyetinin kaybı ve güneşin etkisi gibi faktörler var. Bu nedenle bazı işlemler yaptırıyorum ama büyük değişiklikler için henüz erken olduğunu düşünüyorum. 

Burnum ve gözlerim doğal. Birazcık, minimal müdahaleler söz konusu. Yüzde yüz doğal diyemesem de yüzde 99 doğalım” şeklinde cevap verdi.

Oğlu Ömer’in Real Madrid basketbol takımına transfer olması hakkındaki düşüncelerini paylaşan Şener, “Çok mutluyum. Anne olarak daha ne isteyebilirim ki? Bu transfer ani bir şekilde gerçekleştiği için duygusal bir an yaşadım. Ayrılık hissi beni etkiledi.”

Eski manken Demet Şener, Estetikle ilişkiniz nasıl? Sorusuna ilginç bir yanıt verdi