Buket Aydın güzellik merkezi açtığını açıkladı

featured
service

MedyaRadar’ın haberine göre sunucu Buket Aydın, güzellik merkezi açtığını açıkladı. Aydın, söz konusu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından fenomenlerin kara para aklamak için güzellik merkezi açtıkları iddialarının konuşulduğu günlerde, güzellik merkezi açması sosyal medyada gündem oldu.

Kara para aklamaktan içeri alınan fenomenlerin en büyük ortak özelliği ise kısa zaman içerisinde büyük mal varlıklarının olması. Bir diğer ayrıntı ise birçoğunun güzellik sektörüne atılarak çok sayıda şubeleri olan iş yerleri açması.

Haberi, sosyal medya hesabından duyuran Aydın, “Güzelliğinizi ve sağlığınızı ön planda tutan bir anlayışla, sizlere en iyi hizmeti sunmak için büyük bir titizlik ve özenle hazırlandık. Müşterilerimizin beklentilerini aşmak ve her birinizin kendinizi özel hissetmenizi sağlamak için, hekimlerimiz ve uzman estetisyen kadromuz eşliğinde cihazlarımızı ve ürünlerimizi seçerken dünyanın en iyilerini tercih ettik” ifadelerini kullandı.

“BEBEK KORDONU KANI ENJEKTE ETTİRECEĞİM”

Daha önce “Bebek kordonundan alınan kanla elde edilen bir kök hücre var. Bu yüze enjekte ediliyor. Ben de yaptıracağım” ifadelerini kullanan sunucu Buket Aydın, açtığı güzellik merkezinin tanıtımını yaptı.

Buket Aydın güzellik merkezi açtığını açıkladı