Kadın avukatı evli otel sahibi sevgilisi öldürmüş!

featured
service

Ankara’da 24 yaşındaki Avukat Belen Nesil Coşğun‘un silahla vurulmuş halde ölü bulunduğu olayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

blank

Ankara’nın Çankaya ilçesi Aziziye Mahallesi Portakal Çiçeği Rezidans’ta meydana gelen olayla ilgili olarak edinilen bilgiye göre evli olduğu tespit edilen otel işletmecisi, 24 yaşındaki sevgilisi AK Parti Aksaray İl Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Coşğun‘un kızı avukat Belen Nesil Coşğun ile yaklaşık 1 aydır aynı evde kaldıklarını, kendisinin banyoda olduğu odadan silah sesinin geldiğini ve kız arkadaşının yatakta sırt üstü yatar vaziyette göğsünden yaralandığını gördüğünü, intihat ettiğini düşündüğünü ve kucağına alıp asansör önüne kadar getirdiğini belirterek ihbarda bulunduğunu söyledi.

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sol göğsünden vurulduğu tespit edilen ve asansör kapsının önünde bulunan Belen Nesil Coşğun sevk edildiği Hacettepe Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan incelemede, yatak odasında bulunan çift kişilik yatağın sağ tarafında bölgesel kan olduğu belirlenirken, silah yorganın altında bulundu.

Belen Nesil Coşğun’un erkek arkadaşı tarafından intihar ettiği iddia edildiği gün KADES ihbarında bulunduğunu ortaya çıkaran polis ekiplerinin Coşğun’u adres teyidi amacıyla aradıkları ancak ulaşamadığı, yakın bir adresten ikinci ihbarın gelmesi üzerine harekete geçtikleri öğrenildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Kahramanmaraş’ta otel işletmeciliği yapan evli ve 1 çocuk babası 33 yaşındaki Muhammet B.‘nin İzinsiz Olarak Ateşli Silah ve Mermileri Ülkeye Sokma, İmal Etme ve Nakletme, Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Silahla Yağma ve Çekle İlgili Karşılıksızdır İşlemi Yapılmasına Sebebiyet Verme suçlarından kaydı olduğu ortaya çıktı.

Ankara’da silahlı vurulma sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki avukat Belen Nesil Coşğun‘un ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında şüpheli 33 yaşındaki evli Kahramanmaraş’ta otel işleten Muhammet B. sorgusunun ardından kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı.

Kadın avukatı evli otel sahibi sevgilisi öldürmüş!