Şeyma Subaşı yine mi hamile?

featured
service

‘Olayların kadını’ sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı yine herkesin dilinde! Çünkü bir kez daha hamile olduğu konuşuluyor.

Subaşı’nın iki kez ayrılıp geçen ay tekrar barıştığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi‘den yine hamile kaldığı dedikodusu şu sıralar kulislerde tavan yapmış durumda!

Hatırlarsanız; geçen yıl mayıs ayında da, Alsaloussi ile evlilik hazırlıkları yaptığı sırada Subaşı’nın hamile olup olmadığı magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

blank

Gizemli pozlarla sosyal medyayı sallayan Şubaşı, bir açıklama yapmadığı için de takipçilerini ikiye bölmüştü! “Hamile” diyenler benim haberim ile haklı çıktıklarını öğrenmişti.

Hoş, Şeyma Subaşı başta haberimi yalanlasa da, sonrasında itiraf etmişti!

Bu arada yakın çevresi, Subaşı’nın hamileliğini onaylasa da, sanki bu sefer hamile değil! Üstelik hamile dedikodularını sanki kendisi yayıyormuş gibi geliyor bana!!!

MİLYONLUK BARIŞMA HEDİYESİNİN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Şeyma Subaşı’na milyonluk bir armağan daha… Mısırlı Mohammed Alsaloussi, barışma hediyesi olarak ünlü fenomene 1 milyon 800 bin TL değerinde dünyaca ünlü markaya ait bir saat almıştı.

Takvim’in haberine göre; Şeyma Subaşı, bir süredir ayrı kaldığı Mohammed Alsaloussi ile yeniden barıştı; hediyeyi kaptı! Şimdilerde milyarder sevgilisi ve arkadaşlarıyla Bodrum’da tatilde olan genç kadın, önceki gün de sosyal medyadan barışma armağanıyla havasını atmıştı.

BU İLK DEĞİL!
Daha önce de Şeyma Subaşı’na yaklaşık değeri 3.5 milyon TL’lik bir saat ve daha birçok milyonluk hediyeler alan Mısırlı iş insanı, kesenin ağzını yine açtı. Genç adam, Şeyma’ya barışma hediyesi olarak Rolex marka ve değeri yaklaşık 1 milyon 800 bin TL olan bir saat almıştı.

Şeyma, aşkının servetlik hediyesini hemen takıp sosyal medyada havasını atmıştı.

Şeyma Subaşı yine mi hamile?